4000 TL'ye TWS kulaklık önerisi

4000 TL bütçeyle birçok kaliteli TWS (True Wireless Stereo) kulaklık için bazı önerilerim şunlar:

1. Sony WF-1000XM4: Sony'nin en yeni TWS kulaklıkları arasında yer alıyor. Harika bir ses kalitesi, gürültü engelleme özelliği ve uzun pil ömrüne sahip. Fiyatı yaklaşık 3000 TL civarında.
  2. Bose QuietComfort Earbuds: Bose'un en yeni TWS kulaklıkları da harika bir ses kalitesi ve etkileyici bir gürültü engelleme özelliği sunuyor. Fiyatı yaklaşık 3000 TL civarında.
  3. Sennheiser Momentum True Wireless 2: Sennheiser'ın Momentum serisi TWS kulaklıkları, üstün ses kalitesi ve yüksek kaliteli yapısıyla dikkat çekiyor. Fiyatı yaklaşık 3000 TL civarında.
  4. Jabra Elite 75t: Jabra Elite 75t, kaliteli ses, iyi bir pil ömrü ve uygun fiyatıyla dikkat çeken bir kulaklık. Fiyatı yaklaşık 1500-2000 TL arasında değişiyor.
  5. Samsung Galaxy Buds Pro: Samsung'un en yeni TWS kulaklıkları arasında yer alan Galaxy Buds Pro, iyi bir ses kalitesi ve etkileyici bir aktif gürültü engelleme özelliği sunuyor. Fiyatı yaklaşık 2000-2500 TL arasında değişiyor.

Jabra Elite 75t: Jabra Elite 75t, kaliteli ses, iyi bir pil ömrü ve uygun fiyatıyla dikkat çeken bir kulaklık. Fiyatı yaklaşık 1500-2000 TL arasında değişiyor.
Parayı çöpe atsa da olur aslında.
Samsung Galaxy Buds Pro: Samsung'un en yeni TWS kulaklıkları arasında yer alan Galaxy Buds Pro, iyi bir ses kalitesi ve etkileyici bir aktif gürültü engelleme özelliği sunuyor. Fiyatı yaklaşık 2000-2500 TL arasında değişiyor.
Çinko sebebiyle sıkıntı oluşturabilecek bir ürün kaldı ki daha güncel versiyonu varken alınmayacak bir kulaklık artık.
Bu bütçeyle yerinizde olsam Boss veya Sennheiser alırdım. 🙂

4000 TL bütçeyle birçok kaliteli TWS (true Wireless stereo) kulaklık için bazı önerilerim şunlar:

1. Sony WF-1000xm4: Sony'nin en yeni TWS kulaklıkları arasında yer alıyor. Harika bir ses kalitesi, gürültü engelleme özelliği ve uzun pil ömrüne sahip. Fiyatı yaklaşık 3000 TL civarında.
  2. Bose quietcomfort Earbuds: Bose'un en yeni TWS kulaklıkları da harika bir ses kalitesi ve etkileyici bir gürültü engelleme özelliği sunuyor. Fiyatı yaklaşık 3000 TL civarında.
  3. Sennheiser momentum true Wireless 2: Sennheiser'ın momentum serisi TWS kulaklıkları, üstün ses kalitesi ve yüksek kaliteli yapısıyla dikkat çekiyor. Fiyatı yaklaşık 3000 TL civarında.
  4. Jabra Elite 75t: Jabra Elite 75t, kaliteli ses, iyi bir pil ömrü ve uygun fiyatıyla dikkat çeken bir kulaklık. Fiyatı yaklaşık 1500-2000 TL arasında değişiyor.
  5. Samsung Galaxy Buds Pro: Samsung'un en yeni TWS kulaklıkları arasında yer alan Galaxy Buds Pro, iyi bir ses kalitesi ve etkileyici bir aktif gürültü engelleme özelliği sunuyor. Fiyatı yaklaşık 2000-2500 TL arasında değişiyor.

Bu bilgileri hangi kaynaktan alıyorsunuz çok merak ediyorum. Samsung Galaxy Buds Pro'nun yeni versiyonu varken eskisi alınmaz. 1500 TL gibi bütçe varkende Jabra marka kulaklık alınmaz. Sennheiser cx Plus true daha iyidir.
Ayrıca attığınız Sennheiser model kulaklık yurt dışından 5500 TL'ye geliyor ve eski model.

Airpods 3 yerine XM4 bakardım. XM4 ses engellemesi olarak gerçekten başarılı ama biraz basa kayıyor karakteri. Sıkıntı yoksa alınır.

Sadece ses odaklı 2 model daha var fakat ses dışında fazla şey sunmadıklarından almakta kararsız kalmanız normal.

Amazon.com.tr

Amazon.com.tr

Ayrıca T5 2'nin Sport modeli indirimde:
Amazon.com.tr

4000 TL bütçeyle birçok kaliteli TWS (True Wireless Stereo) kulaklık için bazı önerilerim şunlar:

1. Sony WF-1000XM4: Sony'nin en yeni TWS kulaklıkları arasında yer alıyor. Harika bir ses kalitesi, gürültü engelleme özelliği ve uzun pil ömrüne sahip. Fiyatı yaklaşık 3000 TL civarında.
  2. Bose QuietComfort Earbuds: Bose'un en yeni TWS kulaklıkları da harika bir ses kalitesi ve etkileyici bir gürültü engelleme özelliği sunuyor. Fiyatı yaklaşık 3000 TL civarında.
  3. Sennheiser Momentum True Wireless 2: Sennheiser'ın Momentum serisi TWS kulaklıkları, üstün ses kalitesi ve yüksek kaliteli yapısıyla dikkat çekiyor. Fiyatı yaklaşık 3000 TL civarında.
Hocam neden bilgileri internetten kopyala yapıştır yaptınız? 1.'si hariç hepsinin yeni modelleri çıkalı çok oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı