4000 TL'ye Vatan Bilgisayar'dan Sistem Toplama

Gamer10

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'da önerebileceğiniz hazır sistemler var mı? 3000-4000 TL arasında.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD RYZEN 3 1300X - ZOTAC ZT-P10510B-10L - GIGABYTE GA-AB350M-DS2 - KINGSTON 8GB Bu sisteme bir bak derim.Yakın bir geçmişte bir benzerini arkadaşım topladı gayet memnun.Ama acelen yoksa bir 6-7 ay daha bekle derim çünkü Nvidia yeni nesil kartlarını çıkaracak.
Öncelikle teşekkür ederim dostum , Ryzen 3 iyi mi pek bir fikrim yok hani nasıl diyeyim i3 gibi biliyorum şu anda güncel oyunları oynatır mı ve ne kadar götürür bi yardımcı olur musun ?

Öncelikle teşekkür ederim dostum , Ryzen 3 iyi mi pek bir fikrim yok hani nasıl diyeyim i3 gibi biliyorum şu anda güncel oyunları oynatır mı ve ne kadar götürür bi yardımcı olur musun ?
Sakın o pc yi alma o kasa ve psu piyasanin en kotuleri o pcyi alirsan o psu bi tarafinda patlar forumlardan arastur gor ayrica o arkadasin arkadasi almis geçmis olsun arkadasinada o psuyu degismesse butun sistem çop sistemi yazayim vatanin sitesinden topla
Ekran kartı:Gtx 1050 ti
Islemci:Ryzen 3 2200g
Anakart:Gigabyte B350
Ram:Gskill 2400mhz 16gb ram
Hdd:Toshiba P300
Psu:Vatanda yok galiba fsp yada silverstone 500w 80+ psu kasada sana kalmis

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı