Aslan Kedi
Hectopat
- Makaleler
- 1
Logitech C930e almayı düşünüyorum. Daha iyisi var diyorsanız önerilerinizi bekliyorum. C922 Pro vardı ama 7000 TL olmuş.
C930e mi, C925e mi?Alabileceğin en iyi 2-3 modelden biri zaten o 4 bin civarında. Alternatif bakmana gerek yok bence.
Onu bilgisayara bağlamak için Cam Link lazım. Cam Link çok pahalı.Fiyatları hakkında bilgim yok fakat 2.el aynasız fotoğraf makinesi de bakabilirsiniz bence.
Ucuz yollu çin malı capture cardlar ile 2 sene kullandım bana mısın demedi.Onu bilgisayara bağlamak için Cam Link lazım. Cam Link çok pahalı.
Bu olur mu? Amazon.com.trUcuz yollu çin malı capture cardlar ile 2 sene kullandım bana mısın demedi.
Bu olur mu? Amazon.com.tr
Telefon bağlamaya da yarıyor mu?Olur benim geçmişte sipariş verdiğim https://www.hepsiburada.com/gplus-4...magaza=epazaravm&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.44.5 buymuş. Alacağınız kameranın webcam desteklediğine iyi bakın zira Nikon'un bazı modelleri desteklemiyor, genelde Sony ve Canon destekliyor. İlla aysanız olmak zorunda değil DSLR makine de bakabilirsiniz her ikisini de kullandım cidden capture Card ile muhteşem görüntü veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.