python ve html ile başlayacaklar öncelikle öğrenmek amaçlı olduğu için kendilerini geliştirdiklerinde daha kaliteli bir bilgisayara geçiş yaparız diye düşündüm başlangıç olduğu için öncelikle uygun fiyatlı bir şeyle başlamak istedim.
yok gerçek manada yazılım amaçlı alacağız ikisi olmak zorunda değil bunları örnek teşkil etmesi için koydum iş görür derseniz benzerlerinden uygun olanı almayı düşünüyorum.
Python ve HTML ile başlayacaklar öncelikle öğrenmek amaçlı olduğu için kendilerini geliştirdiklerinde daha kaliteli bir bilgisayara geçiş yaparız diye düşündüm başlangıç olduğu için öncelikle uygun fiyatlı bir şeyle başlamak istedim.
Yok gerçek manada yazılım amaçlı alacağız ikisi olmak zorunda değil bunları örnek teşkil etmesi için koydum iş görür derseniz benzerlerinden uygun olanı almayı düşünüyorum.
kendi bilgisayarım var ancak ben kullandığım için onlara vakit kalmıyor. Gereksinimleri o kadar düşükse eğer attığım mac açar, peki güncel olmadığı için bir sıkıntı yaşar mıyız ?
Kendi bilgisayarım var ancak ben kullandığım için onlara vakit kalmıyor. Gereksinimleri o kadar düşükse eğer attığım Mac açar, peki güncel olmadığı için bir sıkıntı yaşar mıyız?
2.elden başka şansınız yok gibi. 4000TL'ye güzel bilgisayar bulmak zor. @YusufCS'nin attığı bilgisayar var fakat o da 4 GB RAM. Bana bu durumda Mac almak daha mantıklı geldi, hem 8 GB RAM hem SSD var. Kasası da sağlam duruyor. Belki pili sıkıntılı olabilir fakat 2011'den kalma PC'den de çok bir şey beklememek gerek. 13" olması sizin içinde sorun değilse Mac'i alın.
2.elden başka şansınız yok gibi. 4000TL'ye güzel bilgisayar bulmak zor. @YusufCS'nin attığı bilgisayar var fakat o da 4 GB RAM. Bana bu durumda Mac almak daha mantıklı geldi, hem 8 GB RAM hem SSD var. Kasası da sağlam duruyor. Belki pili sıkıntılı olabilir fakat 2011'den kalma PC'den de çok bir şey beklememek gerek. 13" olması sizin içinde sorun değilse Mac'i alın.