Arkadaşlar 4000₺'yi fazla geçmeyecek GTX 1660S'li bir sistem toplamak istiyorum. Kendim toplamaya çalıştığımda bir türlü fiyatı denk getiremiyorum bildiğim markalar hep pahalı. Fiyat olarak en uygun parçaları bulmam konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
İlla 1660S istiyorsanız bütçeyi esnetmeniz gerek. Çünkü onu sığdırmak için RAM olur, SSD olur, anakart olur sistemden kısmanız gerekecek. O bütçeye 1650S'li güzel bir sistem toplanır, ya ekran kartını düşürün ya da bütçeyi artırın. Emin olun genel sistem performansı açısından daha sağlıklı olacaktır.
Peki bana R5 1600 ilerde sıkıntı çıkarır mı? Çünkü 3. nesiller bile varken 1. nesil almak mantıklı olur mu. Bütçeyi esnetebilmem için sistem almadan biraz daha beklemem gerekecek. Ama bu yazdıklarınız aklıma yattı gibi teşekkür ederim.
Peki bana R5 1600 ilerde sıkıntı çıkarır mı? Çünkü 3. nesiller bile varken 1. nesil almak mantıklı olur mu. Bütçeyi esnetebilmem için sistem almadan biraz daha beklemem gerekecek. Ama bu yazdıklarınız aklıma yattı gibi teşekkür ederim.