40000 TL Bütçe - Sistem Önerileri

İşlemciyi 4690K, soğutucuyu Cooler Master Hyper 212 Evo, kasayı Corsair Graphite 230 T VS 650 yapabilirsin. Ram 16 şuanda gereksiz. 2x4 8 dual kit cl 9 yeterli olur. Monitör olarak da Asus VN247H olabilir. Atacağım resimden parçalara bakabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun. @Silinen üye ayrıntılı yardımcı olur.
Eki Görüntüle 43194

Çok teşekkürler fakat monitör çok pahalı geldi sizin önerdiğiniz anakartı alabilirim sizce hardiskte değişiklik yapmam gerekli mi veya yaparsam iyi mi olur ?

Benim kullandığım sistemi almana gerek yok. Resmi yazmış olduğum parçaları görmen için attım. Resim hazırda vardı fiyatlar değişmiştir. Dediğim parçaları değiştirirsen yeterli olacağı kanaatindeyim. @Silinen üye dan cevap bekle. Benim sistemi de o topladı.

Benim kullandığım sistemi almana gerek yok. Resmi yazmış olduğum parçaları görmen için attım. Resim hazırda vardı fiyatlar değişmiştir. Dediğim parçaları değiştirirsen yeterli olacağı kanaatindeyim. @Silinen üye dan cevap bekle. Benim sistemi de o topladı.

Peki dostum çok saol @Silinen üye i bekliyorum :)

Intel i5-4690K
MSI Z97 Gaming 5
MSI GTX970 Gaming 4G
GSKILL RipjawsX 8GB (2x4GB) 1600MHz
Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm
Samsung 840 Evo 120GB
Corsair Graphite 230T 80+ 650W
Cooler Master TPC-612
ASUS VN247H

Toplarsan sevinirim. Ürünler Vatan'dan :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı