40000 TL monitör dahil sistem önerisi

Bu arada 2k maximum ayarlarda Resident evil oyunları 13gb vram harcıyor. Yani daha şimdiden Vram problemi var. Ne kadar yine yüksek fps alsam da bu bir problem.

Bu arada 2k maximum ayarlarda Resident evil oyunları 13gb vram harcıyor. Yani daha şimdiden Vram problemi var. Ne kadar yine yüksek fps alsam da bu bir problem.
RE 4 ve TLOU biraz istisna oyunlar. O kadar yüksek VRAM harcayan oyunlar görmedim ne yalan söyleyeyim.

Frame Generation çok yaygın değil ama sanırım şu an. Onun dışındaki oyunlarda 6800 XT geçiyor.

Hocam tesste sıkıntı var. Ben 4070 ile 100 fps aldığım yerde adam 70 alıyor.

RE 4 ve TLOU biraz istisna oyunlar. O kadar yüksek VRAM harcayan oyunlar görmedim ne yalan söyleyeyim.

Frame Generation çok yaygın değil ama sanırım şu an. Onun dışındaki oyunlarda 6800 XT geçiyor.
AMD Direkt kas gücü kartları. RT maxlamadığı sürece Herhangi bir ölçeklendirmeye ihtiyaç duymuyor. RT Konusunda Nvidia çok daha önde.

Siz de sağolun hocam çok faydalı oldu.

Hocam dlss3 desteği olmayan oyunda ne yapacaksınız

Hocam DLSS3 desteği olmayan oyunda ne yapacaksınız.

Hocam şu an konuya çok cahilim ne olduğundan haberim bile yok onun dışında bana darboğaz yapmasın 3-4 yıl götürsün yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…