40000 TL sistem önerisi

Bütçe
40000

Burak4799

Hectopat
Merhaba. Yaklaşık 1 ay içerisinde 40000 TL bütçe ile hazır veya toplama bir sistem almayı düşünüyorum. Ben teknik detaylardan anlamıyorum bu sebeple bu fiyata alabileceğim en iyi sistemi almak istiyorum, bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum. Oyun amaçlı kullanacağım.

Monitör dahil değil hocam.

Ekran kartı alternatif:

Ekran kartı alternatif:

Önerin için teşekkürler hocam bu ekran kartını çok gördüm en iyi seçenek sanırım ama bilmediğimden soruyorum AMD hakkında sürekli yanma oluyor uzun ömürlü olmaz deniliyordu, bu doğru mu yoksa yük altında ve uzun saatlerde sıkıntısız kullanbilir miyim?

Önerin için teşekkürler hocam bu ekran kartını çok gördüm en iyi seçenek sanırım ama bilmediğimden soruyorum AMD hakkında sürekli yanma oluyor uzun ömürlü olmaz deniliyordu, bu doğru mu yoksa yük altında ve uzun saatlerde sıkıntısız kullanbilir miyim?

XFX'in Merc modeli tepe modellerden birisidir. Sıkıntı olmaz takır takır kullanırsınız. 240mm sıvı soğutma veya iyi bir hava sogutucu Ryzen 5 7600/7600X için yeterli.

XFX'in Merc modeli tepe modellerden birisidir. Sıkıntı olmaz takır takır kullanırsınız. 240mm sıvı soğutma veya iyi bir hava sogutucu Ryzen 5 7600/7600X için yeterli.

Anladım bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

Ekran kartı alternatif:

Hocam RAM eklememişsin sana zahmet RAM'de koyabilir misin bir de RAM olmadan sadece bu parçlar mı 40 k tutuyor?

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı