Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.365 Çözümler 4 Dün 22:49 #1 Genellikle CS2 ve PUBG oynamak için arkadaşıma bilgisayar toplamak istiyoruz önerilerinizi bekliyorum. Aklımızda 5060 ve 7500F'li hazır sistem var ama 9060 XT 16 GB ve 7500F'li sistemler için bütçe arttırmaya gerek var mıdır?
Genellikle CS2 ve PUBG oynamak için arkadaşıma bilgisayar toplamak istiyoruz önerilerinizi bekliyorum. Aklımızda 5060 ve 7500F'li hazır sistem var ama 9060 XT 16 GB ve 7500F'li sistemler için bütçe arttırmaya gerek var mıdır?
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 4.003 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:02 #2 Yakın fiyattalarsa bütçeyi arttirman senin lehine gaming gecesinde belki düşer uyguna bakın.
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.365 Çözümler 4 Dün 23:04 #3 Luvyan dedi: Yakın fiyattalarsa bütçeyi arttirman senin lehine Gaming gecesinde belki düşer uyguna bakın. Genişletmek için tıkla... 3-5 bin TL oynuyor ama Gaming gecesinde aradaki fark daha az bile olabilir diye düşünüyorum.
Luvyan dedi: Yakın fiyattalarsa bütçeyi arttirman senin lehine Gaming gecesinde belki düşer uyguna bakın. Genişletmek için tıkla... 3-5 bin TL oynuyor ama Gaming gecesinde aradaki fark daha az bile olabilir diye düşünüyorum.
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 4.003 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:05 #4 Matany dedi: 3-5 bin tl oynuyor gaming gecesinde daha az bile oynayabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Farka değer genelde satış fiyatı olarak 3k var zaten. Anakart ve kasaya dikkat et alırken gidipte b650m s2h falan alma.
Matany dedi: 3-5 bin tl oynuyor gaming gecesinde daha az bile oynayabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Farka değer genelde satış fiyatı olarak 3k var zaten. Anakart ve kasaya dikkat et alırken gidipte b650m s2h falan alma.
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.365 Çözümler 4 Dün 23:06 #5 Luvyan dedi: Farka değer genelde satış fiyatı olarak 3K var zaten. Anakart ve kasaya dikkat et alırken gidip de B650M S2H falan alma. Genişletmek için tıkla... Ne önerirsiniz hocam peki anakart olarak. Mesele Gaming gen üzerinde böyle bir şey mevcut. https://www.gaming.gen.tr/urun/7394...t-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
Luvyan dedi: Farka değer genelde satış fiyatı olarak 3K var zaten. Anakart ve kasaya dikkat et alırken gidip de B650M S2H falan alma. Genişletmek için tıkla... Ne önerirsiniz hocam peki anakart olarak. Mesele Gaming gen üzerinde böyle bir şey mevcut. https://www.gaming.gen.tr/urun/7394...t-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
Acteron Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 533 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:15 #6 Matany dedi: Ne önerirsiniz hocam peki anakart olarak. Mesele Gaming gen üzerinde böyle bir şey mevcut. https://www.gaming.gen.tr/urun/7394...t-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Genişletmek için tıkla... A620M-K yerine en azından B650M-R olmalı. Seçeneklerde yok ama başka hazır sistemlerde olabiliyor.
Matany dedi: Ne önerirsiniz hocam peki anakart olarak. Mesele Gaming gen üzerinde böyle bir şey mevcut. https://www.gaming.gen.tr/urun/7394...t-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Genişletmek için tıkla... A620M-K yerine en azından B650M-R olmalı. Seçeneklerde yok ama başka hazır sistemlerde olabiliyor.
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.365 Çözümler 4 Dün 23:27 #7 Acteron dedi: A620M-K yerine en azından B650M-R olmalı. Seçeneklerde yok ama başka hazır sistemlerde olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet şimdi gördüm o zaman mümkün olduğu sürece o anakartı tercih etmeye çalışacağım teşekkürler.
Acteron dedi: A620M-K yerine en azından B650M-R olmalı. Seçeneklerde yok ama başka hazır sistemlerde olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet şimdi gördüm o zaman mümkün olduğu sürece o anakartı tercih etmeye çalışacağım teşekkürler.
Acteron Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 533 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:35 #8 Matany dedi: Evet şimdi gördüm o zaman mümkün olduğu sürece o anakartı tercih etmeye çalışacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tabi tercih edilebilir ama sırf bunu aramanıza gerek yok, bunun altında bir model olmasın yeter anlamında dedim ben.
Matany dedi: Evet şimdi gördüm o zaman mümkün olduğu sürece o anakartı tercih etmeye çalışacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tabi tercih edilebilir ama sırf bunu aramanıza gerek yok, bunun altında bir model olmasın yeter anlamında dedim ben.
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.365 Çözümler 4 Bugün 01:23 #9 Acteron dedi: Tabii tercih edilebilir ama sırf bunu aramanıza gerek yok, bunun altında bir model olmasın yeter anlamında dedim ben. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam çok teşekkür ederim.
Acteron dedi: Tabii tercih edilebilir ama sırf bunu aramanıza gerek yok, bunun altında bir model olmasın yeter anlamında dedim ben. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam çok teşekkür ederim.