40000 TL telefon önerisi

Bütçe
40000

AhmetBaserr

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller, 35-40k gibi bir bütçem var. Normalde pek telefona önem vermem fakat öğretmenim ve okulun haber sitesi gibi bir şeyi yönettiğimden çekim yapmam lazım o yüzden tamamen kamera F/P odaklı bir telefon arıyorum. Bu fiyat bandında en mantıklı seçenek ne olur video çekimi için? Taksitli yenilenmiş telefon mantıklı geldi fakat çok sorun yaşayan olmuş deneyimleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam fotoğraf için ise Xiaomi 15 t pro derim. ama video demişsiniz iPhone 13 veya iPhone 16e var. iPhone fotoğrafçılık konusunda bana göre başarılı değil ama videosu harbiden güzel. S25 fe var. Ama Xiaomi 15 t pro leica kamera kadar iyi değil

Kesinlikle 15T Pro. Leica anlaşmalı bir telefon yani telefonun kamera lensleri ve bazı kamera bileşenleri leica markasına ait. Bundan ötürü inanılmaz çekimler yapabiliyor telefon. Ön kamera ve arka kamerada 60FPS çekimler yapabiliyorsunuz. Aktif 14T Pro kullanıcısıyım ve 15T Pro'nun kamerası gerçekten çok daha kaliteli.

Galaxy S25 FE, iPhone 16e gibi ürünler var bu fiyat bandında ayrıca. Onlar için ne düşünüyorsunuz?

Dediğim modelin kamerası S25 FE ve 16E'ye nazaran daha iyi zaten. Sadece amaç çoğunlukla video ise 16e olabilir ancak onun kamerası da iPhone 13 gibi hatta geceleri bazen daha kötü. Genel kamerası olarak 15T Pro daha iyidir.

Ayrıca daha ucuz bir şey isterseniz Honor 400 Pro da olabilir. Kendim de Honor 400 kullanıyorum alırken Pro modeli de incelemiştim tavsiye ederim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı