40000 TL'ye hazır sistem önerisi

SAAGA

Hectopat
Daha fazla  
Ben genel olarak uygulama ve oyun geliştirmek icin bir bilgisayar almak istiyorum. Bütçem 30 45 bin arası bana önerebileceğiniz sistem var mı acaba? Basit oyunlarda oynamayi düşünüyorum Minecraft Stardew Valley vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben genel olarak uygulama ve oyun geliştirmek icin bir bilgisayar almak istiyorum. Bütçem 30 45 bin arası bana önerebileceğiniz sistem var mı acaba? Basit oyunlarda oynamayi düşünüyorum Minecraft Stardew Valley vs.

5060 Ti 16 GB sistem 35K'ya düşmüştü o fiyatlara tekrar düşecektir o zaman alınabilir. Daha yüksek istiyorsan kendin 5070'li sistemi 45K'ya toplayabilirsin.

4 gün önce yayınlandı 100 adet stok vardı.
sistemin fiyatı sitede şu an 42K parçalar aynı.
Anakart harici bence sistem gayet iyi Cooler Master soğutucu ve 3X fanlı ekran kartı + 16 GB VRAM. Parçaların değiştirilebilir olması da büyük +

Peki bu sisteme anakartı ne alabilirim tavsiyeniz var mı?

Seçeneklerde olan Gigabyte B650 fazlasıyla iyidir. 4 RAM slotu olsun 2 M.2 SSD slotu olsun biri soğutmalı falan gayet iyi bir anakart.
Şu an gözüken fiyata tavsiye etmem bu arada 35k gibi fiyata tekrar düştüğünde rahatlıkla alınabilir fakat dediğim yükseltmeleri yaparak.

Dediğiniz yükseltmeleri yazar misiniz rica etsem pek anlamıyorum bu konudan çünkü yardiminiz için teşekkürler.

Dediğiniz yükseltmeleri yazar misiniz rica etsem pek anlamıyorum bu konudan çünkü yardiminiz için teşekkürler.

Anakart şart ama kasa hakkında pek bir bilgim yok. 600W yeter mi bilmiyorum ama 750W olan sorun yaşatmaz diye alınabilir belki 600W ile de sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…