40000 TL'ye RTX 4060 sistem alınır mı?

Çok fazla seçenek vermişsiniz hangisin seçeceğimi bilemedim.

Siz önce 4060´ı iade edin dostum, sistem bulunur merak etme. Saf kas olarak 9060XT 4070 seviyesinde iken RX 7800XT 4070 Super seviyesi bir karttır. Yani aralarında %15 kadar fark olacaktır. Ancak 9060XT´de FSR4 var iken 7800XT´de FSR3 var. Aslında bakıldığında 9060XT almak bir tık daha mantıklı geliyor.

Bu arada konuyu yazıyorken yazmayı unuttum sistem seçiyorken özellikle kablosuz wifiya bağlanabilecek, ekran kartı rtx olucak ve işlemcisi amd olucak şekilde seçmiştim ona rağmen hala daha o kadar da kötü mü ?

Kötü, bu devirde Wi-Fi'siz anakart mı kaldı?

RTX 4060 3050'den sonraki en kötü RTX kartı.

Güzel bir işlemci, ama bu fiyata değmez.

yapmayın yav daha iyi bir sistem öneriniz var mı

açıkçası sistemlerden anlayan biris değilim sistemin daha gelmesine var o yüzden değiştirmeyi düşünyorum
İade etme şansın var iken iade et çünkü neredeyse yarı fiyatına alabilirdin aynı sistemi.

Ayrıca sistemin kazık fiyat olması dışında başka kötü bir özelliği var mı ? performans olarak ne kadar iyi ?

Ayrıca sistemin kazık fiyat olması dışında başka kötü bir özelliği var mı ? performans olarak ne kadar iyi ?
Hocam youtube'de ekran kartı + işlemci modelini yazarak fps değerlerini görebilirsin ama fps değerlerinin sana yetecek olması içini rahatlatacak mı? neredeyse 2x fiyat çekmişler parana yazık mı değil. Bir sistem alsam 3k daha ucuza aynısını bulsam bile kafaya takarım kazıklandım diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…