40000 TL'ye sistem önerisi

YeniPC

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 40000 TL'lık sogutucu da ıcınde dahıl olmak uzere bır sıstem toplamak ıstıyorum. Metin2 oynuyorum olabıldıgınce cok MT2 acacak bır sıstem ıstıyorum. Yanı ıslemcı ve RAM daha onemlı en az 32 olmalı boyle bır kasa toplamada yardımcı olabılecek var mıdır?

Arkadaşlar 40000 TL'lık sogutucu da ıcınde dahıl olmak uzere bır sıstem toplamak ıstıyorum. Metin2 oynuyorum olabıldıgınce cok MT2 acacak bır sıstem ıstıyorum. Yanı ıslemcı ve RAM daha onemlı en az 32 olmalı boyle bır kasa toplamada yardımcı olabılecek var mıdır?
Metin 2'yi Soket478 Pentium 4'lerle oynardık. Şimdiki topladığınız en dandik bilgisayar bile Metin 2'de gram zorlanmaz.

Arkadaşlar vakit ayırıp yazdığınız için teşekkürler fakat çoğunuz benim tam olarak ne demek istediğimi anlamamışsınız. Ben de tam olarak anlatamamışım şöyle tekrar anlatayım öncelikle amd hiçbir parça istemiyorum. Amd işlemcilerin mt2 de sorun çıkarttığını duydum garanti olsun diye intel istiyorum ve i7 12. nesil düşünüyorum ama düz mü k mi kf mi daha iyi olur bunu size soruyoırum 13. ve 14. nesilde sorunları olduğunu gördüm youtube da o nedenle yanaşmadım aydınlatırsınız durum farklı ise ram tarafına geldiğimizde ise ben demişim ki bu fiyata olabildiğince en çok mt2 sekmesi açması için ram en az 32 olmalı ama ddr ve mhz olaylarından anlamıyorum burdada sizden yardım istıyorum yanı en az 25 30 pencere mt2 rahat açabilmeli zorlanmadan. Bunun dışında anakart konusunda hiç bilgim yok diyebilirim tek duyduğum eskşden b450 diye bir anakat o belki iyidir yine aydınlatırsanız sevinirim ssd okuma yazması hizli en az 1 tb istiyorum samsung iyi diye duymuştum size bırakıyorum yinede ekran kartı kısmı ise mt2 için çok mühim değil farklı oyunlar tek tük oynarım ama genelde mt2 ben rtx 4060 düşünmüştüm ama 40k için pahalı olabilir size bırakıyorum. Ve son olarak psu soğutucu gibi konularda 750w yeterli olur gibi geldi bana ama psu soğutucu ve kasa seçimlerini tamamen size bırakıyorum ayrıyeten monitor de 40k nın dışında olacak şekilde en az 165hz önerileriniz varsa alabilirim o çok şart değil şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı