Sürprizbozan 40000 TL'ye sistem önerisi

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
40.000TL

rnptk

Yoctopat
Daha fazla  
Guzel bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum fakat pek bir bilgim yok. Yardımcı olabilecek var mı? Bütçem 40.000TL.

Şu sisteme göz atabilirsiniz bende bu sistemi alacağım fiyatı özelleştirmeler ile birlikte 40.612 TL oluyor.

https://www.itopya.com/dragon-5060-...d464ea000&_sgm_source=29705&_sgm_action=click

Bu şekilde bir sistem arta kalan parayla da 16 GB RAM daha takarsınız ve 500 GB SSD daha alırsınız tertemiz.

Intel işlemci son zamanlarda kötü deniliyor hocam siz ne düşünüyorsunuz hem de 8 GB bir ekran kartı ne kadar önerilebilir orası kesin değil ve RX9060 XT 16 GB ve 5060 Ti ile kas gücünde eşit eğer DLSS diyecek iseniz AMD tarafındada FSR var bu da neredeeyse eşit yapar yüksek fiyat ödemeye gerek yok 8 GB ekran kartı şu anda bayağı yetersiz ve çoğu kişi tarafından linçleniyor.

Son düzenleme:

Vallahi hocam 5060 la RX9060'ın farklarına baktım FPS olarak. VRAM önemli tabii ama 5060 gayet güzel bir ekran kartı VRAMinin 8 olması linç edilecek hale getireceğini düşünmüyorum.

Vallahi hocam 5060 la RX9060'ın farklarına baktım FPS olarak. VRAM önemli tabii ama 5060 gayet güzel bir ekran kartı vraminin 8 olması linç edilecek hale getireceğini düşünmüyorum.

Bende bayağı araştırdım hocam 5060 asla rakibi bile olmaz oakdar diyorum zaten 5060 8 GB yorumlarını ya da forumlardan bakarsanız linç edildiğini görebilirsiniz yani Ti modeli 12 ya da 16 GB olan modeli RX 9060 XT'ye eşit deniliyor 5060 8 GB almak cahilliktir 1 yıl bile götürmez.

@rnptk hocam anliyacağınız artık forumlarda bilende konuşuyor bilmeyende maalesef artık foruma bir şey yazıp yanlış alma ya da kötü alma olasılığınız çok fazla neredeyse 4 yıldır bu forum içindeyim çoğu zaman tüketici oldum son yıllarda başladı bu NVIDIA köleleri DLSS yüzünden ya da adı var diye tercih edilir olmuş. Kesinlikle bütçeniz çok yüksek değilse F/P arıyorsanızki fiyatınız öyle gösteriyor NVIDIA tarafına yönelmeyin 9060 XT 16 GB alın ama 8 GB almayın lütfen 1 ya da 2 yıl götürmez 8 GB VRAM çok az günümüzde.

Son düzenleme:
Kasa Vento yapılacak FSP PSU icin ekran karti 16 GB yapılacak RAM'de Lancer secilsin tamamdır 36k 37k oluyor.

Hocam sunun anakarti okdr iyi degil ozellestirmeylede uçuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…