40000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
40000

Wakiza

Decapat
Kek günü
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Bir telefon almaya karar verdim. Bütçe biraz yüksek alabileceğim, en iyi fiyat performans telefonu istiyorum. AnTuTu listesine bakarken Xiaomi 13 ile karşılaştım bu telefon alınır mı? Yerine önerebileceğiniz bir model var mı?

Arkadaşlar selam. Bir telefon almaya karar verdim. Bütçe biraz yüksek alabileceğim, en iyi fiyat performans telefonu istiyorum. AnTuTu listesine bakarken Xiaomi 13 ile karşılaştım bu telefon alınır mı? Yerine önerebileceğiniz bir model var mı?
Merhaba,

Xiaomi 11T Pro 12/256GB Kullanıcısıyım. 2. Telefon olarak IPhone SE 2. Nesil(2020) Kullanıyorum

Sosyal medya uygulamalarında banka uygulamalarında apple telefonu tercih ediyorum çünkü önüne kimse geçemez, oyun oynayacak isen tabii ki xiaomi ama şu an ki kafam olsa oyundan uzaklaşan biri olarak IPhone 11 128gb alsaydım o zaman keşke aynı fiyatlardaydı. Android bir yerde insanı pişman ediyor maalesef çok fazla android marka var ve birçok modele entegre etmek zor. seçim senin.
Oyun performansı dışında android'i maalesef savunamıyorum..

iOS cihaz önermem ama iOS cihazlar Android cihazlar kadar bol olmadığı için daha iyi optimize edilmiştir. Ama şunu söyleyeyim, eğer daha önceden iyi bir Android cihaz kullandıysanız iOSa geçmek çok zor olabilir.

IPhone'dan şaşma derim.

Aynı fiyata en yakın telefon iPhone 13 ama Xiaomi 13'e göre çok daha düşük özelliklerde.

Merhaba,

Xiaomi 11t Pro 12/256GB kullanıcısıyım. 2. telefon olarak iPhone SE 2. nesil(2020) kullanıyorum.

Sosyal medya uygulamalarında banka uygulamalarında Apple telefonu tercih ediyorum çünkü önüne kimse geçemez, oyun oynayacak isen tabii ki Xiaomi ama şu anki kafam olsa oyundan uzaklaşan biri olarak iPhone 11 128 GB alsaydım o zaman keşke aynı fiyatlardaydı. Android bir yerde insanı pişman ediyor maalesef çok fazla Android marka var ve birçok modele entegre etmek zor. Seçim senin.
Oyun performansı dışında Android'i maalesef savunamıyorum.

Fiyat olarak bulabildiğim en yakın iPhone telefon 13 ve özellik olarak Xiaomi'den çok daha geride IPhone'yi öne çıkaran ne ki.

Aynı fiyata en yakın telefon iPhone 13 ama Xiaomi 13'e göre çok daha düşük özelliklerde.

Fiyat olarak bulabildiğim en yakın iPhone telefon 13 ve özellik olarak Xiaomi'den çok daha geride IPhone'yi öne çıkaran ne ki.

iPhone kullanış açısından çok rahat ve akıcı. Zamanında Sony Xperia Z1 ve Samsung S22 kullanmış biri olarak akıcılığının yakınına bile yaklaşamazlar. Android'ten Apple ürünlere çok sert bir geçiş yaptım ve geri de dönmeyi düşünmüyorum. Hatta laptop konusunda bile MacBook'ların üstüne laptop olduğunu düşünmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı