Bütçe
40000

Aslında key almana gerek yok o olmadan da kurabiliyorsun ama almak istiyorsan güvenilirliği hakkında fikrim olmadığından yorum yapmam doğru olmaz yeni konu açabilirsin.

Aslında key almana gerek yok o olmadan da kurabiliyorsun ama almak istiyorsan güvenilirliği hakkında fikrim olmadığından yorum yapmam doğru olmaz yeni konu açabilirsin.

Key olmadan nasıl kurabilirim hocam onunla ilgili yine konu video vs var mıdır?

Çok teşekkür ederim hocam elinize sağlık, toplama videosu ve buradaki Windows yükleme adımlarını yaparak işlemi bitireceğim inşallah

Hocam merhaba bende 1 ay içerisinde aynı bütçe ile sistem almak istiyorum, sen kullanmaya başladın mı bana da tavsiye eder misin?

Hocam merhaba bende 1 ay içerisinde aynı bütçe ile sistem almak istiyorum, sen kullanmaya başladın mı bana da tavsiye eder misin?

Hocam selam parçalar bugün gelmiş eve, işten anca geldim bugün vakit ayıramadım yarın akşam kuruluma başlayacağım inşallah

Hocam PSU'nun kabloları falan çok karışık geldi gözüme parçaları yanlış bağlayıp parçara zarar verme ihtimali var mı acaba?

Son düzenleme:

Girişler uymaz, üstünde ne olduğu yazar zaten. Takıldığınız kablo/giriş olursa fotoğraf atıp sorun.

Girişler uymaz, üstünde ne olduğu yazar zaten. Takıldığınız kablo/giriş olursa fotoğraf atıp sorun.

Tamamdır hocam çok teşekkürler.

Hocam RX 7900XT ekran kartını Z barı ile birlikte anakarta monte edemedim bir türlü sığdıramıyorum, kasanın yan tarafları engel oluyor monte etmeme @Lory7 @yapiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…