Bütçe
40000

Cw zaten kartların %95'inde var çok fazla değilse hiç uğraşma iade etmek için.
Gün geçtikçe ses artar diye düşünme.

Son düzenleme:
Cw zaten kartların %95'inde var çok fazla değilse hiç uğraşma iade etmek için.

İade edip yine ayni karttan alsam yine olacak yani, NVIDIA 4070 Ti alsam onda da olma ihtimali bu seviyelerde mi hocam yoksa AMD kartlarda daha fazla mi? Normalde cok sessiz calisiyor diyordum ne guzel hiç ses yok sonra bir CS:GO oynayayım dedim 2K da 600 kusur FPS'lere kadar cikti ama bir baktim cw sesi gelmeye basladi FPS'i indirince duzeliyor 200'lerde hiç ses yok ama FPS artinca otmeye basliyor aslinda cok asirida rahatsiz etmiyor ama can sıkıcı bir durum geldi bana.

AMD de daha çok gibi bir durum yok modele göre değişiyor ve genelde en kaliteli modellerde cw olmaz.
Biraz da şans işi tabii.
Bir de zaten CS Ti kulaklık ile oynayacaksın kulaklık takmadığın zamanlar herhalde oyun oynamadığın için boşta olur ve ses gelmez.
2K da 600FPS mükemmel

Degistirme diyorsunuz yani hocam, bu sesin peki karta bir zarari var mi? Omurunu kisaltir mi veya baska bir arizaya sebep verir mi?

Degistirme diyorsunuz yani hocam, bu sesin peki karta bir zarari var mi? Omurunu kisaltir mi veya baska bir arizaya sebep verir mi?

Yok hiçbir zararı olmaz sadece ses.
Değiştirmeyi bir dene belki kabul ederler ama garantiye gönderme sorun yok diyerek geri veriyorlar sana.

Yok hiçbir zararı olmaz sadece ses.
Değiştirmeyi bir dene belki kabul ederler ama garantiye gönderme sorun yok diyerek geri veriyorlar sana.

14 gun icinde iade kapsamina girer mi hocam sonucta kullandim ya karti bilginiz var mi?

Cw şans işi, AMD'ya da NVIDIA değil ASUS gibi MSI kaynaklı, günümüzde çoğu kartta var zararsız. İsterseniz iade edip bir 7900XT daha alıp şansınızı deneyin, 4070 Ti alsanıza değişmeyebilir.

14 gun icinde iade kapsamina girer mi hocam sonucta kullandim ya karti bilginiz var mi?

İade edersiniz ama şu seçim ortamında ben bir şey yapmazdım.

Maalesef bilgim yok ama bence iade etme zaten seçimler bitecek o fiyata zor bulursun.
Değişim talep et bence.

Degisim yapiyorlar mi Sinerji bir sorayim hocam cw var degisim istiyorum diyeyim madem. Ya da hiç riske girmeyip boyle mi kullansam

Degisim yapiyorlar mi Sinerji bir sorayim hocam cw var degisim istiyorum diyeyim madem. Ya da hiç riske girmeyip boyle mi kullansam

Değişim istemenin bir zararı yok kabul ederlerse yeni kart gönderirler etmezlerse böyle kullanırsın.
Kabul olursa gelecek yeni kartta da büyük ihtimal cw olur ama dediğim gibi şans işi bu belki olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…