4000TL Bilgisayar Toplama

Teknik124

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yakında PC toplayacağım. Konu açmıştım ama bir arkadaşım "Erkenden toplama yaz bitsin ekran kartı fiyatları düşer o zaman PC bir topla" demişti bende Eylüle kadar bekledim. Şimdi toplayacağım bilgisayar hakkında önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıntılar:

Monitör dahil, lütfen i5 işlemciden aşağı olmasın, ekran kartı güçlü olmalı, klavye-fare dahil değil, RAM minimum 4GB olsun, HDD olarak 1TB'dan fazla olmalı SSD olarak 400GB'dan az olmasın, HDD-SSD ikisi de olsun, kasa fiyata dahil PC rengi kırmızı ağırlıklı olacak, GeForce uygulaması vardı arkadaşımın bilgisayarında oyunları optimize ediyordu bende ondan istiyorum UEFI olsun BIOS interaktif menü (interaktif menü derken öyle sadece piksel yazılar olan ok işaretleriyle gideceğimiz BIOS olmasın yani fare kullanalım anakarttan OC yapalım), OS dahil değil, Bluetooth olsun, Wi-Fi olsun (antenli [paraya dahil] ), ben KSP-Scrap Mechanic gibi oyunları oynayacağım ama videolarını da çekeceğim (beni en az 7 yıl idare etsin), VR Ready olsun VR gözluk alabilirim, bütçe max 5000TL. 4000TL olsa 1000 TL'ye ekipman toplayacağım, mümkünse çift monitör olsun, Led RGB ışıklandırma, yaz günleri bile hiç ısınmadan donmadan oyunları oynayabileyim, güç kaynağı bütçeye dahil.

Kusura bakmayın çok yazdım ama bana tam böyle bir bilgisayar lazım önerilerinizi bekliyorum

Liste şöyle

CPURAMEkran KartıHDDSSDBütçeOSKasa
min 6. nesil i5min 4GB1040 üstü min 4GB GDDR5min 1TBmin 400GBmax 5000TLYokKırmızı Ağırlıklı
[TBODY] [/TBODY]
KlavyeFareOCVRBluetooth-Wi-Fi
yokyokvarvarvar,var
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleyen: Moderatör:
7000-8000 TL ye olur mu? Ama o zaman dokunmatik elle yönetebileceğim bir ekranı olsun fanların örn 1. derece 2. derece rpm hızı gibi şeyleri göstersin

Moderatör abi hata yapmışsın pc bir topla yazmışsın

Olmazsa 10000 TL olsun arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…