4000TL GTX970 Sistem Toplama

Yavuz Bult

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarım, Modelleme, Animasyon
GTX 970 ekran kartına sahip 4000TL fiyatlı bir sistem toplamak istiyorum. Ekran kartı, Bellek, Güç Kaynağı'nı http://www.amazon.com'dan alacağım(Çünkü fiyatı bayağı ucuzluyor). Diğer bilgisayar donanımı parçalarını ülkemiz alışveriş sitelerinden yapacağım, çünkü http://www.amazon.com'dan bir fiyat farkı yok(Anakartı Amazon'dan satın alamıyorsunuz ve kasa çok pahallıya geliyor). Sistemi ülkemizde sitelerine göre toplamanizi istiyorum çünkü asıl bütçem 3700TL kadar ve bazı parçaları Amazon'dan alacağım için fiyatı düşecek. Sistemde yalnızca oyun oynamayacağım hem de Render yapacağım. (Cinema4D, Max, Maya, ZBrush, PhotoShop vb. 3D ve 2D çalışmalar).
Sistemi Eylül-Ekim ayında alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her zaman dendiği gibi; AMAZON'DAN SİSTEM TOPLANMAZ! Biraz forumu gezin lütfen. Sizin orada "aa 500 dolara Türkiye'deki 4000 TL'lik sistemi topladım" demeniz ile olmuyor. Gümrük vergileri, diğer vergiler, gümrükteki sorunlar o bilgisayarı Türkiye fiyatından pahalı hale getiriyor. Ayrıca Eylül Ekim'e daha çok zaman var. Yeni seriler gelecek. Alacağınız zaman konu açınız.

Her zaman dendiği gibi; AMAZON'DAN SİSTEM TOPLANMAZ! Biraz forumu gezin lütfen. Sizin orada "aa 500 dolara Türkiye'deki 4000 TL'lik sistemi topladım" demeniz ile olmuyor. Gümrük vergileri, diğer vergiler, gümrükteki sorunlar o bilgisayarı Türkiye fiyatından pahalı hale getiriyor. Ayrıca Eylül Ekim'e daha çok zaman var. Yeni seriler gelecek. Alacağınız zaman konu açınız.
Yazıyı tam olarak okumamışsınız galiba. Bazı ürünlerde Türkiyede satılan fiyattan çok daha fazla gelen ürünler oluyor özellikle Kasa da gördüm bu durumu ve Amazon tüm vergileri ve kargo ücretini satın alırken faturaya yansıtıyor bilginiz olmadan sadece düşüncelerinizi yazmayınız lütfen!

Yazıyı tam olarak okumamışsınız galiba. Bazı ürünlerde Türkiyede satılan fiyattan çok daha fazla gelen ürünler oluyor özellikle Kasa da gördüm bu durumu ve Amazon tüm vergileri ve kargo ücretini satın alırken faturaya yansıtıyor bilginiz olmadan sadece düşüncelerinizi yazmayınız lütfen!

Ben de katılıyorum sana. Amazon'dan almak her zaman mantıksız olmayabilir.

GTX970'i bahsettiğin işlerde kullanmak üzere gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin, yüksek frekans ve 256 bit oluşuyla sizi dar boğaza düşürmeyecektir. Ancak denildiği gibi daha Eylül-Ekim'e çok var. Yeni teknolojiler çıkıyor ve 5-6 ay sektörün hızına kıyasla çok uzun bir zaman. Limitiniz de fena değil bence beklemenizde fayda var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı