4000TL güç kaynağı önerisi

Bütçe
4000

DecaSemih

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Hi-Level ddr5 4800mhz 2x16gb cl40
İşlemci
Ryzen 5 8600g
Aktif olarak Hiper Lux 500W PSU içeren bir kasam var. APU sistem kurmuştum ama ekran kartı eklemeyi düşünüyorum. Yakın arkadaşımda ekran kartını yakında yükselteceğini söyledi. Elinde 6900 XT var. Elimdeki güç kaynağının buna yetmeyeceğini yeni bir PSU almam gerektiğini söyledi. Ekran kartı için önerilenin 850W olduğunu gördüm. Önerdiğiniz PSU'ları bekliyorum. Hepinize şimdiden teşekkürler.

Me

Satın aldım hocam çok teşekkürler. Modüler olmuş olması daha çok hoşuma gitti açıkçası.

Merhaba bunu bende alacağım nasıl bir güç kaynağı diğer pahalı 850 80+ Gold'lardan çok mu kötü yoksa onlarla aynı sekilde memnun musun bir de ne kadar ses çıkarıyor çok mu sesli çalışıyor hepsini yazar mısın ona göre bende almayı düşünüyorum şimdiki PSU mu bayramdan sonra birisi gelip alacak 650+ 80+Gold EVGA gq du bunu alacağım sence nasıl

Ben çok memnunum açıkçası. Üstünde 3kasa fanı 240'lık DeepCool sıvı soğutma RX 6900 XT Ryzen 5 8600G var gayet de yetiyor. Bunlarda ses yapan sadece sıgı soğutma ve ekran kartı biraz. PSU'dan ses hiç duymadım. Aerver şçşn kasa topluyorduk mini ATX Delta'nın 650W olan modelini satın aldım yani marka anlamında çok memnunum.

Hocam bu standart ATX mi kullanıyor yoksa 3.0 mı?

Standart ama dönüştürücü ile ATX 3.0'i elde edebiliyorsunuz diye biliyorum yani bazı aparatlara baktım güvenli midir bilmiyorum hiç denemedim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı