T TRKValkrie Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #1 4000TL'ye hazır Gaming bilgisayar, 4.500TL'ye kadar zorlanabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2021
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 11 Ocak 2021 #2 Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com RAM'leri 2x8 yapıp alabilirsiniz. Bütçenize göre güzel bir seçenek bence. Göz önünde bulundurun.
Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com RAM'leri 2x8 yapıp alabilirsiniz. Bütçenize göre güzel bir seçenek bence. Göz önünde bulundurun.
T TRKValkrie Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #3 Site güvenilir mi daha önce duymadım aydos dedi: Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com RAM'leri 2x8 yapıp alabilirsiniz. Bütçenize göre güzel bir seçenek bence. Göz önünde bulundurun. Genişletmek için tıkla...
Site güvenilir mi daha önce duymadım aydos dedi: Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com RAM'leri 2x8 yapıp alabilirsiniz. Bütçenize göre güzel bir seçenek bence. Göz önünde bulundurun. Genişletmek için tıkla...
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 11 Ocak 2021 #4 TRKValkrie dedi: Site güvenilir mi daha önce duymadım. Genişletmek için tıkla... Evet güvenilir. Güvenebilirsiniz.
TRKValkrie dedi: Site güvenilir mi daha önce duymadım. Genişletmek için tıkla... Evet güvenilir. Güvenebilirsiniz.