4000TL her şey dahil sistem

Brkcopur

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle belirtmek isterim, ben daha önce 6000 TL bir sistem dizmek için konu açmıştım ama parayı toparlayamadım ancak 4000TL toparlayabildim. Sistemi bu hafta içinde almayı planlıyorum bir aksilik çıkmazsa.

Screenshot_2016-10-04-01-24-54.png

Anakartı H170 yapmamın sebebi sosyalde okuduğum kadarıyla CF yapabilememize olanak sağlıyormuş. Bende ilerde bir RX480 daha alıp CF yapabileceğimi düşünüyorum. Sistem bu haliyle 3700TL tutuyor fare klavye ve kulaklıkla 4000 TL oluyor. Klavye fare ve kulaklık önerilerinizide bekliyorum bir 100TL esnetebilirim bütçemi. Bir diğer aklıma takılan konu ise RX480 ekran kartının 4GB VRAM'li modelini seçmiş olmam. Sizce yeterli olur mu ? 8 GB modeliyle değiştirmeli miyim? Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Sürç-i Lisan ettiysem affola... :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin güzel olmuş. RX 480 4 GB ile 8 GB modeli performansları birbirine yakın. Bu kart 8 GB VRAM kullanacak kadar güçlü değil. Eğer 4 GB ile 8 GB arasında çok uçuk bir fiyat farkı yoksa 8 GB olan modeli al ama eğer aradaki fiyat farkı fazlaysa 4 GB almanı öneririm.

Çok güzel bir sistem. Freesync ile çok keyifli bir biçimde oynarsınız. 4 GB yeterli olur. Zaten bu sistemi alırsanız sisteminizde 16 GB bellek miktarı olacaktır. Oyunlar, VRAM yetmediğinde ihtiyacını günümüzde normal RAM'den biraz çalarak karşılayabilirler. ;)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı