kaan_demirel Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #1 Merhabalar, zamanı belli olmaksızın bir ara masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. İnternette de baktım, birkaç sistem güzel duruyordu ama emin olamadım. Alacağım zamanda zaten tam belli değil. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2021
Merhabalar, zamanı belli olmaksızın bir ara masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. İnternette de baktım, birkaç sistem güzel duruyordu ama emin olamadım. Alacağım zamanda zaten tam belli değil.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 11 Şubat 2021 #2 Pollux 3TN-B - Game Garaj INTEL işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3TN-B masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Pollux 3TN-B - Game Garaj INTEL işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3TN-B masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com