SSD'li bir sistem istiyorum ve bir de sorum var Itopya'dan sistem topladık diyelim otomatik kendileri monte ediyorlar mı kasaya fanları işlemciyi ekran kartını vs.?
SSD'li bir sistem istiyorum ve bir de sorum var Itopya'dan sistem topladık diyelim otomatik kendileri monte ediyorlar mı kasaya fanları işlemciyi ekran kartını vs.?
Şöyle bir sistem topladım. İstersen SSD'yi itopyadan alırsın ben şu SSD'yi kullanıyorum 3 aydır hiç bir sıkıntısını yaşamadım taş gibi. İtopyadaki 120GB fiyatına 240 lık alıyorsun neredeyse. Yok bu markayı almam dersen de itopyadan ssd ekleyebilirsin.
SSD dahil bu tarzda bir sistem tercih edebilirsin. 8400 ve 1050ti nin oyun performansı oldukça tatmin edici olacaktır. İleride yanına +8gb bir ram daha aldın mı uzun bir süre güzel işler yapacaktır. Net bütçen dahilinde kasa toplama ve test işlemleri ücretsiz kapına tuşuna basılıp açılacak vaziyette toplu bir şekilde gelir.
Sana tavsiyem resimdeki sistemi toplaman çünkü anakartı yukarıdakinden daha geleceğe dönük ileride işlemci değiştirmek istersen (ryzen) sana daha uyumlu olacaktır ayriyetten şuanki ssd haricinde ileride m2 ssd almak istersen m2 ssd girişide var sinerjiden direk hazır şekilde alabilirsin yukarıdaki arkadaşında önerdiği gibi 160 tl ssd almanı öneririm