F Furkannssz Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #21 soulsteal59 dedi: Bunlar zaten şu an ki piyasada bulabileceğin en kaliteli ürünler. Daha da kalitelisini zor bulursunuz. Bence alın. Genişletmek için tıkla... Peki mouse için başka önerin olur mu dongle almak gerekiyor çünkü wraith modellerinde
soulsteal59 dedi: Bunlar zaten şu an ki piyasada bulabileceğin en kaliteli ürünler. Daha da kalitelisini zor bulursunuz. Bence alın. Genişletmek için tıkla... Peki mouse için başka önerin olur mu dongle almak gerekiyor çünkü wraith modellerinde
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.819 Makaleler 3 Çözümler 25 12 Mayıs 2025 #22 Furkannssz dedi: Peki mouse için başka önerin olur mu dongle almak gerekiyor çünkü Wraith modellerinde. Genişletmek için tıkla... Claw kullanabilirsen MCHOSE L7 Pro al 8K dongle kutu içeriğinde mevcut.
Furkannssz dedi: Peki mouse için başka önerin olur mu dongle almak gerekiyor çünkü Wraith modellerinde. Genişletmek için tıkla... Claw kullanabilirsen MCHOSE L7 Pro al 8K dongle kutu içeriğinde mevcut.
F Furkannssz Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #23 @roxy1881 @soulsteal59 darmoshark m3 pro max claw için uygun mudur? fare için bana bluetooth,2.4g özellikleri lazım
@roxy1881 @soulsteal59 darmoshark m3 pro max claw için uygun mudur? fare için bana bluetooth,2.4g özellikleri lazım
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.819 Makaleler 3 Çözümler 25 12 Mayıs 2025 #24 Furkannssz dedi: @roxy1881 @soulsteal59 Darmoshark M3 Pro Max claw için uygun mudur? Fare için bana Bluetooth,2.4G özellikleri lazım. Genişletmek için tıkla... Claw için m3s Max modelini alın.
Furkannssz dedi: @roxy1881 @soulsteal59 Darmoshark M3 Pro Max claw için uygun mudur? Fare için bana Bluetooth,2.4G özellikleri lazım. Genişletmek için tıkla... Claw için m3s Max modelini alın.
roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.727 Makaleler 1 Çözümler 124 Yer İstanbul 12 Mayıs 2025 #25 Furkannssz dedi: @roxy1881 @soulsteal59 darmoshark m3 pro max claw için uygun mudur? fare için bana bluetooth,2.4g özellikleri lazım Genişletmek için tıkla... L7 Pro öneririm claw tutuş için 2.4k fiyati, ekstra dongle almana gerek yok. Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr
Furkannssz dedi: @roxy1881 @soulsteal59 darmoshark m3 pro max claw için uygun mudur? fare için bana bluetooth,2.4g özellikleri lazım Genişletmek için tıkla... L7 Pro öneririm claw tutuş için 2.4k fiyati, ekstra dongle almana gerek yok. Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr
F Furkannssz Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #26 roxy1881 dedi: L7 Pro öneririm claw tutuş için 2.4K fiyati, ekstra dongle almana gerek yok. Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Eki Görüntüle 2489396 Genişletmek için tıkla... Scyrox V8 bundan iyi midir aradaki fiyat farkına değer mi?
roxy1881 dedi: L7 Pro öneririm claw tutuş için 2.4K fiyati, ekstra dongle almana gerek yok. Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Eki Görüntüle 2489396 Genişletmek için tıkla... Scyrox V8 bundan iyi midir aradaki fiyat farkına değer mi?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.819 Makaleler 3 Çözümler 25 12 Mayıs 2025 #27 Furkannssz dedi: Scyrox V8 bundan iyi midir aradaki fiyat farkına değer mi? Genişletmek için tıkla... Değer ikisi de var elimde çıkabiliyorsan V8 daha iyi olur.
Furkannssz dedi: Scyrox V8 bundan iyi midir aradaki fiyat farkına değer mi? Genişletmek için tıkla... Değer ikisi de var elimde çıkabiliyorsan V8 daha iyi olur.
roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.727 Makaleler 1 Çözümler 124 Yer İstanbul 12 Mayıs 2025 #28 Furkannssz dedi: Scyrox V8 bundan iyi midir aradaki fiyat farkına değer mi? Genişletmek için tıkla... Değmez.
Furkannssz dedi: Scyrox V8 bundan iyi midir aradaki fiyat farkına değer mi? Genişletmek için tıkla... Değmez.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.281 Makaleler 2 Çözümler 39 12 Mayıs 2025 #29 Furkannssz dedi: Scyrox V8 bundan iyi midir aradaki fiyat farkına değer mi? Genişletmek için tıkla... Dongle olayı boş bu arada, 1K dongle çıkıyor zaten. Senin yerinde olsam Darmoshark M3S Max varken dongle için scyroxa 800 daha vermem.
Furkannssz dedi: Scyrox V8 bundan iyi midir aradaki fiyat farkına değer mi? Genişletmek için tıkla... Dongle olayı boş bu arada, 1K dongle çıkıyor zaten. Senin yerinde olsam Darmoshark M3S Max varken dongle için scyroxa 800 daha vermem.
roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.727 Makaleler 1 Çözümler 124 Yer İstanbul 12 Mayıs 2025 #30 Deiinzz dedi: Dongle olayı boş bu arada, 1K dongle çıkıyor zaten. Senin yerinde olsam Darmoshark M3S Max varken dongle için scyroxa 800 daha vermem. Genişletmek için tıkla... Oyunda ben kullancaksam maksimum o da yani 4K olurdu. 8K boş göz boyamak için sadece.
Deiinzz dedi: Dongle olayı boş bu arada, 1K dongle çıkıyor zaten. Senin yerinde olsam Darmoshark M3S Max varken dongle için scyroxa 800 daha vermem. Genişletmek için tıkla... Oyunda ben kullancaksam maksimum o da yani 4K olurdu. 8K boş göz boyamak için sadece.