F Furkannssz Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #31 roxy1881 dedi: Oyunda ben kullancaksam maksimum o da yani 4K olurdu. 8K boş göz boyamak için sadece. Genişletmek için tıkla... Bende en fazla 4K kullanırım herhalde 8K ya gerek olduğunu sanmıyorum Deiinzz dedi: Dongle olayı boş bu arada, 1K dongle çıkıyor zaten. Senin yerinde olsam Darmoshark M3S Max varken dongle için scyroxa 800 daha vermem. Genişletmek için tıkla... Hangisini tercih etmem daha mantıklı olur?
roxy1881 dedi: Oyunda ben kullancaksam maksimum o da yani 4K olurdu. 8K boş göz boyamak için sadece. Genişletmek için tıkla... Bende en fazla 4K kullanırım herhalde 8K ya gerek olduğunu sanmıyorum Deiinzz dedi: Dongle olayı boş bu arada, 1K dongle çıkıyor zaten. Senin yerinde olsam Darmoshark M3S Max varken dongle için scyroxa 800 daha vermem. Genişletmek için tıkla... Hangisini tercih etmem daha mantıklı olur?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.422 Makaleler 2 Çözümler 40 12 Mayıs 2025 #32 Furkannssz dedi: Bende en fazla 4K kullanırım herhalde 8K ya gerek olduğunu sanmıyorum. Hangisini tercih etmem daha mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... Darmoshark M3S Max'i tercih etmeni tavsiye ederim. Dersen illaki 4K oynayacagım dongle istiyorum, bu sefer de L7 Pro alabilirsin.
Furkannssz dedi: Bende en fazla 4K kullanırım herhalde 8K ya gerek olduğunu sanmıyorum. Hangisini tercih etmem daha mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... Darmoshark M3S Max'i tercih etmeni tavsiye ederim. Dersen illaki 4K oynayacagım dongle istiyorum, bu sefer de L7 Pro alabilirsin.
F Furkannssz Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #33 Deiinzz dedi: Darmoshark M3S Max'i tercih etmeni tavsiye ederim. Dersen illaki 4K oynayacagım dongle istiyorum, bu sefer de L7 Pro alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah teşekkür ederim
Deiinzz dedi: Darmoshark M3S Max'i tercih etmeni tavsiye ederim. Dersen illaki 4K oynayacagım dongle istiyorum, bu sefer de L7 Pro alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah teşekkür ederim