4000TL klavye önerisi

Bütçe
4000-5000

krisis0

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci 13th Gen Intel(R) Core(TM) i7-13700H 2.40 GHz
RAM 32.0 GB
Ekran Kartı rtx 4060 max
Meslek
Erp uzmanı
Merhaba şu anda Razer Blackwidow Elite RZ03-0262 klavyeyi kullanıyorum, ancak ekipmanlarımı kablosuz modellere geçirmeyi planlıyorum. Gamepower gasket Elite ile Gamepower gasket Elite X klavyeleri arasında kararsız kaldım; bu modelleri 4.000 TL bandında ve 12 ay taksit seçeneği olduğu için düşünüyorum. Kulaklık ve mouse olarak SteelSeries kullanıyorum ve bütçemi biraz daha artırabilirim.

Gamepower 1000₺ olsa bile alınmaz. 4000₺ bütçe ile sakın ola bakmayın böyle markalara.
Akko 5000 serisi klavyelere bakabilirsin. Seçenek çok bu bütçede.
Klavyeden beklentin ne tam olarak. Kablosuz olması dışında.

Şu an kullandığım klavyeyi seviyorum kalite olarak bunun altına düşmemek, LCD ekran olması bu aralar ona çok sardım.

Razer BlackWidow V3 TKL kullanıyorum. Çok memnunum, kriterlerinize uyuyorsa göz atabilirsiniz. Sanırım 3000, 3500 arasında değişiyor fiyatları.

Gamepower almayın.

LCD ekran olup da numpad bulunan güzel bir klavye ülkemizde yok. Ayrıca LCD ekran inanılmaz pil tüketen bir şey.

numpad olmasa da olur, bu aralar şu LCD ekrana sardım ya bir ara 2. elde Apex Pro bulmuştum ama onu da kaçırdım.

Razer Blackwidow V3 TKL kullanıyorum. Çok memnunum, kriterlerinize uyuyorsa göz atabilirsiniz. Sanırım 3000, 3500 arasında değişiyor fiyatları.

Gamepower almayın.

Bende şu an Razer Blackwidow Elite var zaten kablosuz ve LCD ekranı olan bir modele geçmek istiyorum.

Merhaba şu anda Razer Blackwidow Elite RZ03-0262 klavyeyi kullanıyorum, ancak ekipmanlarımı kablosuz modellere geçirmeyi planlıyorum. Gamepower gasket Elite ile Gamepower gasket Elite X klavyeleri arasında kararsız kaldım; bu modelleri 4.000 TL bandında ve 12 ay taksit seçeneği olduğu için düşünüyorum. Kulaklık ve mouse olarak SteelSeries kullanıyorum ve bütçemi biraz daha artırabilirim.

Numpadi yok ama bir bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı