4000TL Laptop önerisi

ProSaidPro

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir laptop alacağım ins. Max 4000 TL bütçem var.
Şartlarım:
1. Unreal Engine'yi kaldırsın.
2. PUBG'yi kaldirsin.
3. Crysis 3 kaldirsin.
4.UHD grafik olmasın.
5. 8 GB RAM olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
4000 TL'ye pubg kaldıracak laptop sanmıyorum

O fiyata çok zor istersen 2.el bir masaüstü al ya da topla.

4000 TL'ye pubg kaldıracak laptop sanmıyorum

@Luthienn'in dediği gibi ikinci el letgo veya facebook satış platformlarından bakabilirsin.0 almak istersen dediğin oyunları kaldıracak laptop biraz zor gibi.​

Bence apu sistem toplarsan hem daha karlı olur hemde oyunları sıkıntısız oynarsın.

Unreal Engine kaldırır mı bilemiyorum ancak incelemesini de yaptığım laptopta PUBG 720P'de düşük grafiklerde 30-40 FPS civarında veriyor. Sizin için problem değilse linki bırakıyorum. Bu fiyata ancak dahili grafik işlemcisi olan bir laptop alabilirsiniz. AMD alırsanız daha iyi bir tercih olur.
Böyle bir laptop almam derseniz @Luthienn hocamın dediği şekilde olan laptoplara yönelebilirsiniz.

2. el olarak bulabilirsiniz, o fiyata o oyunları kaldıracak PC bulmak zor.

Yani sonar 16 gb yapacam
Önemli olan unreal kaldırması PUBG oynamiyom bile ama istediğim crysis 3 kaldirmasi bide uhd grafic olamsin lütfen kaldirmiyor oyun diyolar zaten ben mc oynicam bide oyun yapmak istiyom
Bide 2. El olmaz milletin sigarakokusunu kaldiramam zaten babam almaz ben laptop istiyom

4000 TL'ye çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…