4000TL laptop tavsiyesi

Slhtnn55

Kilopat
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi 4000 TL'yi geçmeyecek şekilde CSGO, BTF, GTA V gibi oyunları kasmadan yüksek FPS alabileceğim laptop önerisi istiyorum. Ve bir monitörden film izlerken bilgisayarda rahat oyun oynayabileceğim şekilde. Olursa sevinirim. Konu biraz acil yarın alacağım çünkü. Şimdiden teşekkür ederim.

Yaz tatilinde çalışma imkanınız varsa bekleyin, 1000 TL farkla monster laptopun en düşüğünü alırsınız, çünkü arkadaşların önereceğinin tüm oyunları kaldıracağını sanmıyorum ben

Ve bir monitörden film izlerken bilgisayarda rahat oyun oynayabileceğim şekilde. Olursa sevinirim.

Burayı anlamadım. Ne demek istediniz? Bu arada o fiyata çok iyi laptoplar yok. Bütçenizi arttırabilirseniz şunu arttıramazsanız ise şunu öneririm. Ancak ikincisinde çok iyi performans alamazsınız. Kasma olabilir.

Alabilirseniz masaüstü alın. 2 kat ve belki daha fazla performans alırsınız.

Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi 4000 TL'yi geçmeyecek şekilde CSGO, BTF, GTA V gibi oyunları kasmadan yüksek FPS alabileceğim laptop önerisi istiyorum. Ve bir monitörden film izlerken bilgisayarda rahat oyun oynayabileceğim şekilde. Olursa sevinirim. Konu biraz acil yarın alacağım çünkü. Şimdiden teşekkür ederim.
Biraz para biriktirip monster notebook almanızı öneririm.

Yaz tatilinde çalışma imkanınız varsa bekleyin, 1000 TL farkla monster laptopun en düşüğünü alırsınız, çünkü arkadaşların önereceğinin tüm oyunları kaldıracağını sanmıyorum ben
Beklemek en iyisi gibi
Ve bir monitörden film izlerken bilgisayarda rahat oyun oynayabileceğim şekilde. Olursa sevinirim.

Burayı anlamadım. Ne demek istediniz? Bu arada o fiyata çok iyi laptoplar yok. Bütçenizi arttırabilirseniz şunu arttıramazsanız ise şunu öneririm. Ancak ikincisinde çok iyi performans alamazsınız. Kasma olabilir.

Alabilirseniz masaüstü alın. 2 kat ve belki daha fazla performans alırsınız.
Şunu demek istedim misal bilgisayarın kendi ekranında oyun oynayabileceğim aynı zamanda görüntü yansıtma ile farklı monitör de başka bir işlem yapabileceğim bu film olur büyük ihtimalle masaüstü düşünüyordum bende ama arada köye gidip geliyorum taşınabilir gerekiyor bana yoksa masaüstü sistem toplayacaktım iyi oyun bilgisayarı için bütçe ne olmalı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı