O oguzhnsrmn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #11 gelengecenbudunya dedi: Hocam monitörde var içinde. Genişletmek için tıkla... Olsun 600 e monitör bulunmuyormu?
gelengecenbudunya dedi: Hocam monitörde var içinde. Genişletmek için tıkla... Olsun 600 e monitör bulunmuyormu?
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.570 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #12 gelengecenbudunya dedi: Hocam monitörde var içinde. Yani ben kimseye zorla aldırtmıyorum. Turbox'u satan firmayla aynı. Alt markası dragos fakat kaliteleştirmişler işleri . Sıkıntı yok şu anlık. Genişletmek için tıkla... O zaman alınabilirdi belki ama 3700 olsaydı yine de kasa ayrı monitör ayrı daha uygun fiyata bulunur.
gelengecenbudunya dedi: Hocam monitörde var içinde. Yani ben kimseye zorla aldırtmıyorum. Turbox'u satan firmayla aynı. Alt markası dragos fakat kaliteleştirmişler işleri . Sıkıntı yok şu anlık. Genişletmek için tıkla... O zaman alınabilirdi belki ama 3700 olsaydı yine de kasa ayrı monitör ayrı daha uygun fiyata bulunur.