Aoc 23.8" 24G2SPU 1ms 165hz HDMI,DisplayPort G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Aoc 23.8" 24G2SPU 1ms 165hz HDMI,DisplayPort G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Gigabyte 23.8" G24F-2 165Hz Adlı monitörü almayı düşünüyorum, özellikler kısmında FreeSync Premium yazıyor ekran kartım NVIDIA, bu monitörde herhangi bir ekran yırtılması yaşar mıyım?
www.technopat.net
Şu konuya bakabilirsin. Yine AOC alabilirsen daha iyi olur.
Freesync monitörlerde gsync kullanılabiliyor. Ben bu monitör ile gsync kullanıyorum sorunsuz bir şekilde. İsimlere çok takılma derim sadece sertifika olarak freesync yazıyor aslında gsync da kullanılabilir sadece sertifikası yok.
Hocam bugün Sinerji'den monitörü gidip aldım renk olarak gayet güzel ölü piksel testi yaptım temiz çıktı sıkıntısız öneri için teşekkürler ve bir de ben bu monitörün ayarlarını nasıl yapsam oyun için daha iyi olur? İnternetten baktımda bulamadım.