Hocam sepette indirim ile 3900 oluyor.Bu fiyata pahalı. Asıl fiyatı bu. Ama bunun yerine ViewSonic var o da çok iyi olmasa da, daha iyi. 4100 kusure Gigabyte G24F2 daha iyi olur.
Acer VG240YPBIIP 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer VG240YPBIIP 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer VG240YPBIIP 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Selam dostlar, başlıkta belirttiğim gibi 4000₺ fiyata bir monitör arıyorum. Bayağı araştırma yaptim ama aklım çok karıştı. Kimisi VA panelin görüntü kalitesi yeterli diyor kimisi de IPS panelin görüntü kalitesi çok çok iyi diyor. Verdiğim fiyata IPS bir panel bulmak gerçekten zor. IPS ya da VA fark etmez önereceğiniz monitörlerin linkini atarsaniz çok sevinirim. Ben bu ikisi arasında kaldım. Sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum.
1. https://www.hepsiburada.com/casper-...r-p-HBCV00002Z6L30?url_src=and-product-detail
2. Samsung Odyssey G3 modeliydi fakat şu an gelen zamla birlikte 5000 olmuş ):
Selam dostlar, başlıkta belirttiğim gibi 4000₺ fiyata bir monitör arıyorum. Bayağı araştırma yaptim ama aklım çok karıştı. Kimisi VA panelin görüntü kalitesi yeterli diyor kimisi de IPS panelin görüntü kalitesi çok çok iyi diyor. Verdiğim fiyata IPS bir panel bulmak gerçekten zor. IPS ya da VA fark etmez önereceğiniz monitörlerin linkini atarsaniz çok sevinirim. Ben bu ikisi arasında kaldım. Sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum.
1. https://www.hepsiburada.com/casper-...r-p-HBCV00002Z6L30?url_src=and-product-detail
2. Samsung Odyssey G3 modeliydi fakat şu an gelen zamla birlikte 5000 olmuş ):
Hocam attığınız ViewSonicde karar kıldım fast ips 180hz olması çok çok iyi özellikler fiyatıda istediğim gibi ama markanın viewsonic olması biraz tedirgin ediyor gibi asus filan olsa daha fazla güven verir gibime geliyor viewsonic monitörler nasıl bilmiyorum fakat incelemelerde güzel duruyor sağolun
Attığın gigabyte G24F2 monitörü alabilirim fakat viewsonicin özellikleri daha cazip geldi 0.5ms olarak daha iyi gibi aralarinda çok fark varsa gigabyte alacağım@efeles attigim G24F2 alamiyorsan, alinir. Alternative yok tam 3999 icin. Fena monitor degil, pek begenilmese de bu fiyata bütçe yukseltmeden alternative yokken alinir. Marka olarak diyorsan, model olarak cok iyi olmasa da ViewSonic hello cello marka degil.