4000TL monitör önerisi

Bütçe
4000

efeles

Decapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Selam dostlar, başlıkta belirttiğim gibi 4000₺ fiyata bir monitör arıyorum. Bayağı araştırma yaptim ama aklım çok karıştı. Kimisi VA panelin görüntü kalitesi yeterli diyor kimisi de IPS panelin görüntü kalitesi çok çok iyi diyor. Verdiğim fiyata IPS bir panel bulmak gerçekten zor. IPS ya da VA fark etmez önereceğiniz monitörlerin linkini atarsaniz çok sevinirim. Ben bu ikisi arasında kaldım. Sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum.

1. https://www.hepsiburada.com/casper-...r-p-HBCV00002Z6L30?url_src=and-product-detail
2. Samsung Odyssey G3 modeliydi fakat şu an gelen zamla birlikte 5000 olmuş ):

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu da guzel.

Bu fiyata pahalı. Asıl fiyatı bu. Ama bunun yerine ViewSonic var o da çok iyi olmasa da, daha iyi. 4100 kusure Gigabyte G24F2 daha iyi olur.

Hocam sepette indirim ile 3900 oluyor.

Excalibur zaten forumda en çok linç edilen monitörlerin başındadır çünkü genelde 200 Hz değerine aldanıp diğer özellikleri gözetmeden para veren kullanıcı kitlesine hitap ettiğini düşünen çoktur. Klasik bir VA panel ama malzeme kalitesi ve dizaynı benim gözüme hitap edemeyecek kadar kötü gibi duruyor özellikle ayağı falan. Curved bir monitöre öyle bir ayak koyulmamalı bence bir de saçma bir şekilde çok fazla çakması çıktı kendisinin Game booster gibi markalar ile. G3'te Casper gibi marka sayesinde dikkat çektiği için diğer linç edilen bir monitör oldu ama bu model flat ve flat VA paneller her zaman daha kaliteli gelir bana sebebi ise görüş açısı daha fazla olur biliyorsun VA paneller IPS kadar görüş açısı sunamaz bir de G3 dizaynını G serisinin diğer modellerine benzer şekilde aldığı için pivot standa sahiptir bunlar Casper'dan onu ayıran en önemli özellikler. G3'ün bir de Rtrings'te detaylı testleri var hem de 2 versiyonunun birden. G3'ün hem güncellenmiş versiyonu var hem de eskisi, VA panel olduğu için önerdiğimi söyleyemem ama güncelleniş versiyonu ghosting olarak daha iyileştirilmiş gibi duruyor. IPS panel almanız yararınıza olur G3 normalde IPS panellerden çok daha ucuz bir modeldi ama şu an denk fiyata geldi. Bence 144 hz versiyonu hala ucuz dediğim gibi bunlar ghosting sorunlu modeller.

Son düzenleme:

Casper alma. Bunu önerecektim ama fiyatı artmış: ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol

@efeles attigim G24F2 alamiyorsan, alinir. Alternative yok tam 3999 icin. Fena monitor degil, pek begenilmese de bu fiyata bütçe yukseltmeden alternative yokken alinir. Marka olarak diyorsan, model olarak cok iyi olmasa da ViewSonic hello cello marka degil.

Attığın gigabyte G24F2 monitörü alabilirim fakat viewsonicin özellikleri daha cazip geldi 0.5ms olarak daha iyi gibi aralarinda çok fark varsa gigabyte alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…