Woztox Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:37 #11 zanqety dedi: Evet o yanı kötü. Genişletmek için tıkla... Bu sefer de VESA olmadığı için KTC ile senin attığın arasında kaldım.
zanqety dedi: Evet o yanı kötü. Genişletmek için tıkla... Bu sefer de VESA olmadığı için KTC ile senin attığın arasında kaldım.
zanqety Picopat Katılım 20 Ağustos 2025 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:38 #12 Woztox dedi: Bu sefer de VESA olmadığı için KTC ile senin attığın arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... bende vesa lı araştırıyorum şuan
Woztox dedi: Bu sefer de VESA olmadığı için KTC ile senin attığın arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... bende vesa lı araştırıyorum şuan
Woztox Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:39 #13 zanqety dedi: Bende VESA'lı araştırıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Bağlantı varmış büyük ihtimalle AOC'u alacağım.
zanqety dedi: Bende VESA'lı araştırıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Bağlantı varmış büyük ihtimalle AOC'u alacağım.
zanqety Picopat Katılım 20 Ağustos 2025 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:40 #14 Woztox dedi: Bağlantı varmış büyük ihtimalle AOC'u alacağım. Genişletmek için tıkla... Oo süper ozaman bende AOC alırım
Woztox dedi: Bağlantı varmış büyük ihtimalle AOC'u alacağım. Genişletmek için tıkla... Oo süper ozaman bende AOC alırım