VIEWSONIC XG2405 2 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus VG258QR Gaming Monitör Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus VG258QR kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
CASPER Excalibur 23.8'' 200Hz 1MS(MPRT) CURVED G-Sync / FreeSync OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hocam VA kadar güzel bir şey yok şu hayatda 8 saat oyun oynuyorum gözümde yorgunluktan eser yok ayrıca iyi bir VA panelli ekran IPS'den her zaman daha iyidir. VA paneller IPS'den 3 kat daha fazla tipik kontrast oranına sahiptir, siyah renklerde daha başarılıdır, ayrıca renk derinliği konusunda da IPS'i aratmaz. Bence siyah kalitesi ekranda daha önemlidir bu kadar çok PC de VA paneli sevsemde yine de bende konsol ve TV için IPS panel kullanıyorum.
Kısacası hikayeli oyunlar, Survival oyunlar oynuyorum benim öyle online ile fazla işim olmaz diyorsan IPS tercih olmalı.
Bilgisayardaki vaktimin çoğunu FPS oyunları oynayarak ve çalışarak geçiriyorum diyorsan VA.
Hocam VA kadar güzel bir şey yok şu hayatda 8 saat oyun oynuyorum gözümde yorgunluktan eser yok ayrıca iyi bir VA panelli ekran IPS'den her zaman daha iyidir. VA paneller IPS'den 3 kat daha fazla tipik kontrast oranına sahiptir, siyah renklerde daha başarılıdır, ayrıca renk derinliği konusunda da IPS'i aratmaz. Bence siyah kalitesi ekranda daha önemlidir bu kadar çok PC de VA paneli sevsemde yine de bende konsol ve TV için IPS panel kullanıyorum.
Kısacası hikayeli oyunlar, Survival oyunlar oynuyorum benim öyle Online ile fazla işim olmaz diyorsan IPS tercih olmalı.
Bilgisayardaki vaktimin çoğunu FPS oyunları oynayarak ve çalışarak geçiriyorum diyorsan VA.
Hocam ilk attığım monitörden daha iyi olsun istersen ve karışık kullanacaksan bu olabilir gerçekten kaliteli bir panele sahip zaten 165 ile 144Hz arasında pek bir fark fazla yoktur aşağıdaki link daha kaliteli renk verir ama gözle anlaşılacak kadar fazla olmaz https://www.vatanbilgisayar.com/sam...cts-w2&OM.zpc=LS24AG30ANUXUF#urun-ozellikleri