4000TL Monitörlü Sistem Tavsiyesi

rocker0018

Kilopat
Daha fazla  
Beyler ben haftaya PC topluyacam ama ne parça koymam gerektiğini bilmiyorum daha önce PC toplama ile ilgiili tavsiye konuları açmıştım. Ama 1 ay önceydi şimdi toplamak istiyorum 1 ay öncesine göre birşey değiştiyse diye tekrar açtım konuyu. 4000 TL'ye kadar toplayabilirim ama monitörde almam gerekiyor. O zamanlar bu sistemi toplamıştım şuan bundan iyisi toplanabilir mi? Ve sistemi Vatan Bilgisayar'dan toplamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence anakart düşürüp gtx 1060 koyabilirsiniz tabi ileride upgrade yapmayacaksanız

gaming olmuş oyun oynayacaksanız harika

Merhaba, sisteminiz genel hatları ile güzel fakat 1-2 değişiklik daha verimli olacaktır.

Öncelikle o GTX970 gidecek, yerine GTX1060 gelecek, bu en önemli değişim.

i5 6660'e o kadar para vermek yerine hemen hemen aynı performanstaki i5 6500'ü alıp monitörünü 24inç bir monitörle değiştirmeni şiddetle tavsiye ederim.

PSU'n gayet yeterli, fakat o corsair'in o modelinde sorun oldugunu duymuştum, kendi sistemime de onu alacaktım bu sebepten değiştirdim. High Power'ın 750W'lık Bronze sertifikalı PSU'su hemen hemen o fiyatlarda, onu alman daha yararlı olacaktır.

( PSU yetmez demiyorum, 500W bile yeter bu sisteme, ama önerdiğim psu daha iyidir senin eklediğine oranla )

Son olarak da Z3 Plus'ın devri bitti, Dark N10 olarak değiştirmelisin kasanı.

Bütçeni aşıyorsa dediklerim, 16GB Ram almak yerine ilk etapta 8GB'lik tek modül DDR4 ram alıp, eline para geçtiğinde bir ikincisini alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…