Bir gün sanra yine selamlar hocam.
Kendim yine sinerji, Teknobiyotik vb. sitelerden toplayıp daha uygununu yapmaya çalıştım. Ve bu sistemi kendim topladım:
Pc Toplama Sihirbazı garip yanı şu ki sizin attığınız sistemden tek farkı ekran kartı, Sapphire RX570 Pulse 8 GB. Sitede 2 tane var bu karttan, biri 40-50 TL daha ucuzdu, yani sizin attığınız daha ucuz. Biraz açıklamasını okuyunca anladım, sanırım sizin attığınız Lite versiyonu. Yorumlarda da öyle yazıyor. Sizce sistem uygun bu hocam, nasıl olmuş. (Sadece ekran kartı farklı.) bu arada 1600 derken 1600 AF mi demek istemiş, anlayamadım hala. Ona da bir açıklık getirirseniz sevinirim.
Hocam bu arada Sinerji'de 1600 AF mi bilmiyorum ama Teknobiyotik'te 1600 AF var. Oradan da toplamayı denedim, anakart ve ekran katı aynı olacak şekilde, 1600 AF kullandım. SSD ve RAM olarak Kingston seçtim. PSU'lu kasa öneriniz varsa yardımcı olur musunuz, çok fazla kasa var piyasada.
Yani güvendiğim iki marka var kasa olarak; crosair ve Cooler Master ve ikisi de bulunmuyor Teknobiyotik'te.
Hocam maalesef düzenleme yapamıyorum Corsair'i crosair olarak yazmışım kusura bakmayın.
Uzun uğraşlar sonucu bu sistemi topladım hocam, sinejideki kadar güzel olmasa da Teknobiyotik'ten en iyi bunu toplayabildim. Sizce nasıl? Sanırım sinerji'dekini alacağım
sistem:
Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik