Sistem çalışıyorsa farklı bir sebepten görüntü alamıyorsun. Diyorum ki HDMI kablosunu ekran kartının çıkışına mı taktın yanlışlıkla anakarta takmayasın? Bir de ekran kartının güç kablosunu söktüysen bak geri taktın mı.
Sistem çalışıyorsa farklı bir sebepten görüntü alamıyorsun. Diyorum ki HDMI kablosunu ekran kartının çıkışına mı taktın yanlışlıkla anakarta takmayasın? Bir de ekran kartının güç kablosunu söktüysen bak geri taktın mı?
Sistem arka planda çalışıyorsa bu RAM'den değildir diye düşünüyorum. Daha önce hangi slotlara takmıştım RAM'leri 1 ve 2 mi? Tekini eskiden çalıştığı yuvalardan birini tak diğerini dışarıda bırak bakalım değişecek mi.
Sistem arka planda çalışıyorsa bu RAM'den değildir diye düşünüyorum. Daha önce hangi slotlara takmıştım RAM'leri 1 ve 2 mi? Tekini eskiden çalıştığı yuvalardan birini tak diğerini dışarıda bırak bakalım değişecek mi?