Bütçe
4000

BurakF

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Bütçem 4000TL, çoğu oyunda 1080p de güzel grafikler ile oyun oynamak istiyorum. Bilgisayar da render, kayıt gibi işlemler de yapacağım. Geleceğe dönük, sonradan SSD, ek ram, yeni ekran kartı falan takabileceğim bir sistem önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Hocam 4000 TL bütçeye çok fazla şey istemişsiniz.

Hem çoğu oyunu 1080p güzel grafiklerde oynatacak, hem render, recording yapılacak, hem de geleceğe dönük, güncellemeye açık bir sistem olacak. Eğer bu dediklerinizin hepsinin olmasını istiyorsanız ya biraz daha bütçeyi arttırmalısınız ya da işlemci, ekran kartı gibi parçaları ikinci el almalısınız.

Hocam 4000 TL bütçeye çok fazla şey istemişsiniz.

Hem çoğu oyunu 1080p güzel grafiklerde oynatacak, hem render, recording yapılacak, hem de geleceğe dönük, güncellemeye açık bir sistem olacak. Eğer bu dediklerinizin hepsinin olmasını istiyorsanız ya biraz daha bütçeyi arttırmalısınız ya da işlemci, ekran kartı gibi parçaları ikinci el almalısınız.
Render, record şuanlık istemiyorum, geleceğe dönük olmasını istememin sebebi de bu, şimdilik sadece oyun oynucam sonra geliştirerek render, record yapıcam. Oynayacağım oyunlar pek yeni nesil, çok sistem isteyen oyunlar değil, Fortnite, GTA 5, CS:GO gibi oyunları güzel grafiklerde oynayayım yeter. Belki Forza Horizon da oynayabilirim.

Render, record şuanlık istemiyorum, geleceğe dönük olmasını istememin sebebi de bu, şimdilik sadece oyun oynucam sonra geliştirerek render, record yapıcam. Oynayacağım oyunlar pek yeni nesil, çok sistem isteyen oyunlar değil, Fortnite, GTA 5, CS:GO gibi oyunları güzel grafiklerde oynayayım yeter. Belki Forza Horizon da oynayabilirim.
Bütçeniz maksimum nedir? 4000 TL'nin üstüne çıkamazmısınız?

4485.95 TL. 4500'e çıkabiliyorsanız kesinlikle bu sistemi öneririm. Ryzen 5 2600 işlemci seçtim. Recording, render için gayet ideal. İleride eğer imkan varsa attığım SSD yerine kesinlikle M.2 SSD almanızı öneririm. Render işlerinde gerçekten işinizi acayip kolaylaştırıyor.

4485.95 TL. 4500'e çıkabiliyorsanız kesinlikle bu sistemi öneririm. Ryzen 5 2600 işlemci seçtim. Recording, render için gayet ideal. İleri de eğer imkan varsa attığım SSD yerine kesinlikle M.2 SSD almanızı öneririm. Render işlerinde gerçekten işinizi acayip kolaylaştırıyor.

Çok teşekkürler tavsiyen için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı