Ekran kartı olmazsa daha iyi olur. Çünkü APU bir sistemin ekran kartı bu bütçede alacağın karttan daha iyi olur.Maksimum 4100 TL yapabilirim. İşlemci ve ekran kartı iyi olsa olur. Trendyol, N11 ya da Hepsiburada'dan alabilirim.
@gamecover Zeiron MT380X i5-3470 16 GB 1 TB HDD 120 GB SSD Free Dos Masaüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri Sizce iyimidir?Maksimum 4100 TL yapabilirim. İşlemci ve ekran kartı iyi olsa olur. Trendyol, N11 ya da Hepsiburada'dan alabilirim.
Sakın Zeiron, İzoly, Turbox almayın.
Pardon yanlış olanı gönderdim. Zeiron Majesty i5-650 8 GB 1 TB HDD 4 GB GT 730 Free Dos Oyuncu Bilgisayarı Fiyatları ve ÖzellikleriEkran kartı olmazsa daha iyi olur. Çünkü APU bir sistemin ekran kartı bu bütçede alacağın karttan daha iyi olur.
Neden?Sakın Zeiron, İzoly, Turbox almayın.
Bu çok daha rezil. Bunlardan uzak durun. R3 3200G bir sistem alın.Pardon yanlış olanı gönderdim. Zeiron Majesty i5-650 8 GB 1 TB HDD 4 GB GT 730 Free Dos Oyuncu Bilgisayarı Fiyatları ve Özellikleri
Çok eski ve kalitesiz parçalar kullanıyorlar.Pardon yanlış olanı gönderdim. Zeiron Majesty i5-650 8 GB 1 TB HDD 4 GB GT 730 Free Dos Oyuncu Bilgisayarı Fiyatları ve Özellikleri
Neden?
Bu çok daha rezil. Bunlardan uzak durun. R3 3200G bir sistem alın.
Çok eski ve kalitesiz parçalar kullanıyorlar.
Ayrıca incehesap gibi yerlerden alın.
2.el daha kötüdür bana göre.Ama siz bilirsiniz bir bakayım.Link olarak bıraktığın bilgisayarlar çok eski bilgisayarlar. Dışı yeni olabilir ama içi 2010 yıllarından kalma. 4 bin liraya da zaten düzgün 0 bilgisayar bulamazsınız. İkinci ellere bakın.
@esyal21, şuan attığınız marka hakkında pek bilgim olmadığı için bir şey diyemiyorum.
APU bir sistem toplamak daha mantıklı, bu fiyata doğru düzgün bir şey bulamayız.
APU sistem önerirmisiniz?Link olarak bıraktığın bilgisayarlar çok eski bilgisayarlar. Dışı yeni olabilir ama içi 2010 yıllarından kalma. 4 bin liraya da zaten düzgün 0 bilgisayar bulamazsınız. İkinci ellere bakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.