deorro4
Centipat
4000TL ile sadece kasa olarak bir sistem almak istiyorum. (Max 200TL arttırabilirim 4201TL bile veremem maalesef)
İtopya bilgisayara gidip alacağım o yüzden oradan bakıp söylerseniz iyi olur.
Olmazsa olmazlarım 16 GB RAM ve 480GB SSD
Bunların haricinde esnek olabilirim.
Aslında aklımda 2 kombinasyon var biri R5 3600 + RX570, diğeri R5 2600 + RX590
Geri kalan parçalar sabit zaten, en ucuz B450 anakart, 600W kasa 16 GB RAM ve 480GB SSD, sadece işlemci ve ekran kartından emin değilim.
Hangisini seçsem karar veremiyorum, veya bunların yerine başka bir tavsiyesi olan varsa da seve seve dinlerim.
Bilgisayarda sadece günlük işler yapılacak ve oyun oynanacak, render, yayın, Photoshop vs kesinlikle yapılmayacak.
Oyun olarak %90 CS:GO ve PUBG oynanacak. Arada sırada yeni çıkan AAA oyunları da oynarım.
Yarın müsait olduğum için yarın almaya gideceğim fazla zamanım yok karar vermek için.
Benim ihtiyaçlarıma göre en uygun sistem hangisidir tavsiyelerinizi bekliyorum.
İtopya bilgisayara gidip alacağım o yüzden oradan bakıp söylerseniz iyi olur.
Olmazsa olmazlarım 16 GB RAM ve 480GB SSD
Bunların haricinde esnek olabilirim.
Aslında aklımda 2 kombinasyon var biri R5 3600 + RX570, diğeri R5 2600 + RX590
Geri kalan parçalar sabit zaten, en ucuz B450 anakart, 600W kasa 16 GB RAM ve 480GB SSD, sadece işlemci ve ekran kartından emin değilim.
Hangisini seçsem karar veremiyorum, veya bunların yerine başka bir tavsiyesi olan varsa da seve seve dinlerim.
Bilgisayarda sadece günlük işler yapılacak ve oyun oynanacak, render, yayın, Photoshop vs kesinlikle yapılmayacak.
Oyun olarak %90 CS:GO ve PUBG oynanacak. Arada sırada yeni çıkan AAA oyunları da oynarım.
Yarın müsait olduğum için yarın almaya gideceğim fazla zamanım yok karar vermek için.
Benim ihtiyaçlarıma göre en uygun sistem hangisidir tavsiyelerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: