QuiteTiger
Centipat
Dostlar merhaba.
Günlük kullanım ve özellikle “CS GO” oynamak için bir bilgisayar toplayacağım. Fakat bu konulardan uzun süredir uzak olmam sebebiyle işin içinden çıkamıyorum.
İşlemci olarak “Ryzen 5 1600-Ryzen 5 2600” arasında kaldım fakat fiyat farkının cüzi olma sebebiyle “Ryzen 5 2600” modelinde karar kıldım.
İşlemcim belli, 8 GB 3000'lik RAM, 240 SSD bunlar okey.
Fakat ekran kartı ve anakart konusunun içinden çıkamıyorum. Özellikle ekran kartı.
Ekran kartı ve hazır sistem önerilerinizi bekliyorum.
Bunun yanında;
www.itopya.com
Linkteki ürünün işlemcisini Ryzen 5 2600 ve anakartını Gigabyte B450M olarak değiştirdiğimde bu ürün benim ihtiyacımı ne karşılar mı? Ekran kartı yeterli ve geçerli mi?
Son olarak;
www.teknobiyotik.com
Bu ürün nasıl? Ekran kartını RX 590 yapıp ya da yapmadan bu sistem alınır mı? Anakartı yeterli mi?
Uzun oldu fakat şimdiden teşekkürler.
Günlük kullanım ve özellikle “CS GO” oynamak için bir bilgisayar toplayacağım. Fakat bu konulardan uzun süredir uzak olmam sebebiyle işin içinden çıkamıyorum.
İşlemci olarak “Ryzen 5 1600-Ryzen 5 2600” arasında kaldım fakat fiyat farkının cüzi olma sebebiyle “Ryzen 5 2600” modelinde karar kıldım.
İşlemcim belli, 8 GB 3000'lik RAM, 240 SSD bunlar okey.
Fakat ekran kartı ve anakart konusunun içinden çıkamıyorum. Özellikle ekran kartı.
Ekran kartı ve hazır sistem önerilerinizi bekliyorum.
Bunun yanında;

ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

Linkteki ürünün işlemcisini Ryzen 5 2600 ve anakartını Gigabyte B450M olarak değiştirdiğimde bu ürün benim ihtiyacımı ne karşılar mı? Ekran kartı yeterli ve geçerli mi?
Son olarak;

AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, GTX1660 Super 6GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
12 Taksit Fırsatıyla Sadece Teknobiyotik.com'da

Bu ürün nasıl? Ekran kartını RX 590 yapıp ya da yapmadan bu sistem alınır mı? Anakartı yeterli mi?
Uzun oldu fakat şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: