İ5 4690K asus vn247h ve gtx 970 (r9 3xx serisi ahım şahım güzel olursa değiştirebilirim) tabanlı sistem kuracak olsak kurtarnazmı seninde başının etini yedim kusura bakma:/
3000 tl ye gayet guzel bir sistem toplanabilir, bu kadar canini siktigina degmez. Illa istedigin olacak diye bir kaide yok, hersey gibi bilgisayar isininde sonu yok. 500 tl den, 100bin liralara kadar cikilabilir, butcene uygun olani alip elindekiyle mutlu olmani tavsiye ederim.
Saçma sapan yorum yapmanın sebebini öğrenebilirmiyiz ? İşlemciyi, anakartı yüksek tutup ekran kartından kesmek nedir ? Tamamen aptallık olur.
Ayrıca arkadaş monitör de istiyor.
Hale bak ya bu da gitmiş Fx9590 önerip kasaya dahil 600W önermiş. 3500TL bütçeyede r9 290 koymuş. Saat geç oldu, beyinler uçmuş.
Hepinize çok teşekkür ederimde Con Yılmaz hocam o sistem çok dengesiz nerede görülmüş anakarta 1000TL basıp r9 270 alıp 850W psu almak bu arada arkadaşlar AMD işlemci konusunda sevmiyorum intel önerirseniz sevinirim
Saçma sapan yorum yapmanın sebebini öğrenebilirmiyiz ? İşlemciyi, anakartı yüksek tutup ekran kartından kesmek nedir ? Tamamen aptallık olur.
Ayrıca arkadaş monitör de istiyor.
Hale bak ya bu da gitmiş Fx9590 önerip kasaya dahil 600W önermiş. 3500TL bütçeyede r9 290 koymuş. Saat geç oldu, beyinler uçmuş.
Burada herkez kendi önerisini yapıyor, ayrıca 1 adet ekran kartına milyonlar yatırmak yerine 2 tane normal stabilde çalışan ekran kartı alıp crossfire yapanlar daha çok verim alıyor bunu bilmeyen kaldımı artık ?
Öncelikle saçma sapan bir yorum yapmadım
Ayrıca monitör de dahildir. Sisteme iyi bakın.
Ve ekran kartı'da gayet iyi ve AMD tabanlı bir sistem toplayıp
Toplamamakta kararsız kalmıştı arkadaş.