Slaugtlher Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, tablet alacağım ve bütçem 3000, 3500, en fazla 4000 TL tablette ekran kaydı alacağım ve genellikle PUBG oynayacağım güzel bütçeyi geçmeyecek ve jiroskoplu tablet önerileriniz bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar, tablet alacağım ve bütçem 3000, 3500, en fazla 4000 TL tablette ekran kaydı alacağım ve genellikle PUBG oynayacağım güzel bütçeyi geçmeyecek ve jiroskoplu tablet önerileriniz bekliyorum.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 6 Şubat 2022 #2 500 TL daha koyup bunu alın. Eğitim İndirimli iPad Modelleri ve Fiyatları | Pozitif Teknoloji Eğitim indirimli iPad modellerini Pt.com.tr'de keşfedin, satın alın. Satış öncesi ve sonrası Apple Sertifikalı ekibimiz her zaman yanınızda olsun. www.pt.com.tr Koyamıyorsanız 2. elini alın veya 8. nesillere bakın.
500 TL daha koyup bunu alın. Eğitim İndirimli iPad Modelleri ve Fiyatları | Pozitif Teknoloji Eğitim indirimli iPad modellerini Pt.com.tr'de keşfedin, satın alın. Satış öncesi ve sonrası Apple Sertifikalı ekibimiz her zaman yanınızda olsun. www.pt.com.tr Koyamıyorsanız 2. elini alın veya 8. nesillere bakın.
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #3 Apple olarak ipad 8, huawei olarak matepad 11, samsung olarak ise s6 lite ya da s5e önerebilirim
F fast slow ilktir Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #4 pubg oynıcak iseniz bence ikinci el bir pc toplayın uzun ömürlü ve zorlarsanız 144 hz möitör sistemtoparlarsınız
pubg oynıcak iseniz bence ikinci el bir pc toplayın uzun ömürlü ve zorlarsanız 144 hz möitör sistemtoparlarsınız
Slaugtlher Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #5 Evil Belief dedi: 500 TL daha koyup bunu alın. Eğitim İndirimli iPad Modelleri ve Fiyatları | Pozitif Teknoloji Eğitim indirimli iPad modellerini Pt.com.tr'de keşfedin, satın alın. Satış öncesi ve sonrası Apple Sertifikalı ekibimiz her zaman yanınızda olsun. www.pt.com.tr Koyamıyorsanız 2. elini alın veya 8. nesillere bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam önerdiğiniz model ekran kaydında kasma yapar mı? Lodex dedi: Apple olarak iPad 8, Huawei olarak matepad 11, Samsung olarak ise S6 Lite'ya da s5e önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Huawei matepad 11 ve s6Lite ekran kaydında kasma yapar mı?
Evil Belief dedi: 500 TL daha koyup bunu alın. Eğitim İndirimli iPad Modelleri ve Fiyatları | Pozitif Teknoloji Eğitim indirimli iPad modellerini Pt.com.tr'de keşfedin, satın alın. Satış öncesi ve sonrası Apple Sertifikalı ekibimiz her zaman yanınızda olsun. www.pt.com.tr Koyamıyorsanız 2. elini alın veya 8. nesillere bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam önerdiğiniz model ekran kaydında kasma yapar mı? Lodex dedi: Apple olarak iPad 8, Huawei olarak matepad 11, Samsung olarak ise S6 Lite'ya da s5e önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Huawei matepad 11 ve s6Lite ekran kaydında kasma yapar mı?
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 6 Şubat 2022 #6 Slaugtlher dedi: Hocam önerdiğiniz model ekran kaydında kasma yapar mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Bu bütçede daha güçlü ve stabil tablet bulamazsınız.
Slaugtlher dedi: Hocam önerdiğiniz model ekran kaydında kasma yapar mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Bu bütçede daha güçlü ve stabil tablet bulamazsınız.
Slaugtlher Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #7 Evil Belief dedi: Sanmıyorum. Bu bütçede daha güçlü ve stabil tablet bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Peki hocam önerdiğiniz site güvenilir mi bir de S6 Lite veya Huawei matepad 11 nasıldır?
Evil Belief dedi: Sanmıyorum. Bu bütçede daha güçlü ve stabil tablet bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Peki hocam önerdiğiniz site güvenilir mi bir de S6 Lite veya Huawei matepad 11 nasıldır?
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 6 Şubat 2022 #8 Slaugtlher dedi: Peki hocam önerdiğiniz site güvenilir mi bir de S6 Lite veya Huawei matepad 11 nasıldır? Genişletmek için tıkla... Evet. PT, Apple'ın premium reseller'larındandır. Bunun bir üstü artık direkt Apple Store'dan almak. S6 Lite'ın işlemcisi yetersiz. Matepad 11'de Google hizmetleri olmadığı için hiç araştırmadım bilmiyorum.
Slaugtlher dedi: Peki hocam önerdiğiniz site güvenilir mi bir de S6 Lite veya Huawei matepad 11 nasıldır? Genişletmek için tıkla... Evet. PT, Apple'ın premium reseller'larındandır. Bunun bir üstü artık direkt Apple Store'dan almak. S6 Lite'ın işlemcisi yetersiz. Matepad 11'de Google hizmetleri olmadığı için hiç araştırmadım bilmiyorum.
Slaugtlher Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #9 Evil Belief dedi: Evet. Pt, Apple'ın Premium reseller'larındandır. Bunun bir üstü artık direkt Apple Store'dan almak. S6 Lite'ın işlemcisi yetersiz. Matepad 11'de Google hizmetleri olmadığı için hiç araştırmadım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki hocam öneriniz için teşekkür ederim.
Evil Belief dedi: Evet. Pt, Apple'ın Premium reseller'larındandır. Bunun bir üstü artık direkt Apple Store'dan almak. S6 Lite'ın işlemcisi yetersiz. Matepad 11'de Google hizmetleri olmadığı için hiç araştırmadım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki hocam öneriniz için teşekkür ederim.