Ne diyosunuz beyler alınır mı?
Alım satım işleri nereden aldığınıza bağlı olarak değişiklik gösterebilir. 10 kuruşa kadar farkla satanlar bile var.Ne diyosunuz beyler alınır mı?
En az 2 yıl tutarım elimde.alım satım işleri nereden aldığınıza bağlı olarak değişiklik gösterebilir. 10 kuruşa kadar farkla satanlar bile var.
Ha sen alınır mı derken fikir olarak soruyorsun. Pardon usta. Tabi ki alınır. Üzülerek söylüyorum dolar bir daha hiç eskisi gibi olmayacak. Zihniyet hala aynı. Geleceğine yatırım yapmış olursun.En az 2 yıl tutarım elimde.
Yanlış usta. Hesabınla ilgili değil, paran sabit kalıyor değer kaybetmiyor diyecektin sanırım.En küçük hesaplama ile şöyle bir şey ortaya çıkıyor dolar 1 kuruş arrtığında kazancınız 6.72 TL 10 kuruş arttığında 67.2 TL, 1 TL arttığında ise 672 TL paranız olduğu yerde artıyor bundan daha güzel bişey var mı ?
Onu yazmayı unutmuşum TL' ye geri çevirmek istersende diyecektimYanlış usta. Hesabınla ilgili değil, paran sabit kalıyor değer kaybetmiyor diyecektin sanırım.
Düşeceğini pek sanmıyorum çoğu ekonomist yıl sonu 7TL olacak diyor.Doların bu denli yüksek olduğu zamanda Türk Lirasını Dolara çevirmek pek mantıklı gelmedi ben yakın zamanda ufak tefek sakinleştirici konuşmalar sonrası 5.50 civarına ineceğini düşünüyorum. 5.50 olduktan sonra alınıp 2 sene sonra elden çıkarılabilir. Fakat şuan almak için doğru bir zaman değil bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.