4000TL'ye 672 Dolar alınır mı?

Al sat yaparak paranı koruyabilirsin ama 2 yıl boyunca hiçbirşey yapmadan bekletirsen fazla bir anlamı olmaz. Mesela bende 500 dolar aldım ve doların durumuna göre bekliyorum tekrardan çevirip geri almak için.

Al sat yaparak paranı koruyabilirsin ama 2 yıl boyunca hiçbirşey yapmadan bekletirsen fazla bir anlamı olmaz. Mesela bende 500 dolar aldım ve doların durumuna göre bekliyorum tekrardan çevirip geri almak için.
Yatırım yapacağım neden anlamsız olsun ki ? Sonuçta sürekli artan bir para birimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun vadeli yatırım yapacaksanız altın olarak yapmanız daha doğru olur. Önümüzdeki 2 yıl içerisinde olası bir savaş durumunda doların geçerliliği olmayacaktır.

Doların yükseldiği zamanlarda dolar almak, para kazandırmaz sadece para kaybetmemiş olursun.

Aradan geçen zamandan sonra konuyu tekrardan gördüm. Acaba dolar mı yoksa altın mı aldınız?
Önerim olan altına yatırım yaptıysanız güzel kazanmış olmanız lazım.

5.50 az para değil ki

5.50 az para değil ki
Ben 5.50 az demedim ki şuan 5.79 mesela doların düşebileceği limit belli. Gerçi bu denli ufak paralarla kazanç olmaz anca alınacak ürünün garantisi sağlanır yani dolar artışı olursa param erimesin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…