Arkadaşlar bayramınız kutlu olsun. Bayramdan sonra 4000TL'yi aşmıyacak şekilde bilgisayar alınacaktır. Ekran - soğutma - fare - klavye dahil, işlemci büyük ihtimal 4770K veya 4790 olacak. Ekran olarakta Asus 23,6" VN247H düşünüyoruz. Önerilerinizi bekliyoruz.
Dostum bu sistemi al rahatına bak. Oyunlarda I7'nın sana bir artısı olmaz. Bu işlemci ve anakart ile 5 ghz'a rahatça ulaşırsın. Ana bileşenleri belirledim ben. Klavye ve mouse sana kalmış. Zevk meselesi.
Dostum bu sistemi al rahatına bak. Oyunlarda I7'nın sana bir artısı olmaz. Bu işlemci ve anakart ile 5 ghz'a rahatça ulaşırsın. Ana bileşenleri belirledim ben. Klavye ve mouse sana kalmış. Zevk meselesi.
Şimdi açıkçası bu bütçede gtx970 olmassa ayıp olur. İ5 4690K daha gayet iyi render yapar. Ama ya bütçeyi arttırın i7 4790 koyun, ya anakartı Asus H97-M-E'ye düşürün i7 4790 alın. Tercih sizin.
Şimdi açıkçası bu bütçede gtx970 olmassa ayıp olur. İ5 4690K daha gayet iyi render yapar. Ama ya bütçeyi arttırın i7 4790 koyun, ya anakartı Asus H97-M'ye düşürün i7 4790 alın. Tercih sizin.
Anakartı düşürüp 4790 koymak daha mantıklı gibi. Şimdi bilgisayarı toplayıp düşük performanslı işlemci koymak olmaz bu bilgisayarı bi 4 5 sene kullanırım.