AM5 sistem topluyorum, anakarta ayıracağım para 4000TL civarı. Belki en fazla 4500 olabilir. Önerileri 4500'ü geçmezse sevinirim.
Ben bulduğum anakartların linkini aşağıya bırakacağım, çok anlamıyorum maalesef özelliklerinden. Kullanan veya bilenler yardımcı olursa sevinirim.
AM5 sistem topluyorum, anakarta ayıracağım para 4000TL civarı. Belki en fazla 4500 olabilir. Önerileri 4500'ü geçmezse sevinirim.
Ben bulduğum anakartların linkini aşağıya bırakacağım, çok anlamıyorum maalesef özelliklerinden. Kullanan veya bilenler yardımcı olursa sevinirim.
En ucuz Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.256,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.829,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.256,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Secure Boot ve soket yakma sorunlari oldugu bilinen bir gercek sizin yasamamis olmaniz bu sorunlarinin olmadigi anlamina gelmiyor. VRM olarak rezalet bir model ve asiri kisitli bir B650'ye gore. Cogu sorunu bu konuda soylenmis. Redditte biraz dolasirsaniz yine bircok sorunu oldugunu gorursunuz. Istiyorsaniz ugrasip atadabilirim.
En ucuz AM5 b chipsetli anakart. Sık sık onerirken 3800-3900 bandindan bu fiyata dusmus. Tabii siradan orta seviye b chipsetli gibi ek slotlari yok ama yukseltme icin B chipsetli olmasi ise yarayabilir...
Hocam ben bu BIOSTAR markasını hiç duymadım. Belki de benden kaynaklıdır, bilgisizim bu konuda ama bunun bir kronik sorunu var mı? Bir sorun olduğun da garanti süreci vs. iyi mi?
Hocam ben bu BIOSTAR markasını hiç duymadım. Belki de benden kaynaklıdır, bilgisizim bu konuda ama bunun bir kronik sorunu var mı? Bir sorun olduğun da garanti süreci vs. iyi mi?