4000TL'ye GTX 1060'lı PC Toplama

@Jusword Neden 1060 6 yerine 3 almak istiyorsun anlamadım. Ayrıca ekran kartını beklemek istemiyorsan Vatan'da indirim var bunu alabilirsin 1060 6 veya 3 yerine 2 karttanda daha iyi bana göre.

H310 anakartlı SSD'siz ve ne olduğu belli olmayan PSU'lu bir sistem mi en iyi sistem?

Attığım sistemden SSD'yi çıkardığın zaman senin attığın sistemle neredeyse bire bir aynı bir fiyat ortaya çıkıyor ama RX580 4GB bariz bir şekilde 1060 3GB'dan daha güçlü ve benim attığım sistemde ne olduğu belli olmayan parçalar yok. Corsair'in o kasasındaki PSU nedir ne kadar verimliliği vardır bilmiyoruz. Kendi düşüncende inat edeceksen neden buraya konu açtınki?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyrun bütçenizi 100-200 tl aşarak RX570 8gb sistem başka sitelerden toplarsanız daha ucuza gelebilir ben en yüksek fiyattan topladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…