4000TL'ye kadar klavye önerisi

Yasin_mutlu78

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir klavye alacağım sistemim yeni, idarelik berbat bir klavye kullanıyorum. 4000TL limitim var ancak çok az daha çıkabilirim. Beyaz olmasını istiyorum özellikle. F tuşları ve ok tuşları da olsun istiyorum. Hem kablolu hem kablosuz tercihimdir önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar yeni bir klavye alacağım sistemim yeni, idarelik berbat bir klavye kullanıyorum. 4000TL limitim var ancak çok az daha çıkabilirim. Beyaz olmasını istiyorum özellikle. F tuşları ve ok tuşları da olsun istiyorum. Hem kablolu hem kablosuz tercihimdir önerilerinizi bekliyorum.

apex 3 al geç, hiç şikayetim olmadı seside yeterli fiyatı 4K değil galiba daha uygun fakat renk seçenekleri mevcut diye biliyorum.

Butceyi cok az zorlayabiliyorsan al gec. Full aluminyum bir klavye gayet premium.

Mesajdada belirttim beyaz istiyorum arkadaşlar. Mavi karışık sevmiyorum. Düz beyaz tavsiyeniz var mıdır?

Apex 3 al geç, hiç şikayetim olmadı sesi de yeterli fiyatı 4K değil galiba daha uygun fakat renk seçenekleri mevcut diye biliyorum.

Hocam bu klavyenin devri bitti be.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-10-29 155016.png
    Ekran görüntüsü 2025-10-29 155016.png
    106,8 KB · Görüntüleme: 26

Hocam bu tam klavye olmuyor mu ben sadece F tuşları ve ok tuşları dahil olsun istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı