4000TL'ye kadar monitör önerisi

FreeLooper

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bütçem maksimum 4 bin TL.
Ne kadar ucuz olursa benim için iyi olur 60 Hz monitörden sıkıldım güzel bir monitör varsa önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öneriniz için teşekkür ediyorum 24 inç nasıl olur büyüklük olarak ideal mi , ölü piksel sorunu olur mu?
Ölü piksel sorunu modelden çok kargoda vs. aldığı sonradan hasarla ilgili diye biliyorum.

24 inç ideal olur hocam 1080p gibi bir çözünürlükte en ideal boyut budur. 27 inçte pikseller fazla belli olur.

4.000 TL için direkt KTC H25T7 önerebiliriz 👍 24 inç ilk başta kullanırken pikseller hafif sırıtabilir ama sonradan gözler alışıyor merak etmeyin kendim de kullanıyorum memnunum.

4.000 TL için direkt KTC H25T7 önerebiliriz 👍 24 inç ilk başta kullanırken pikseller hafif sırıtabilir ama sonradan gözler alışıyor merak etmeyin kendim de kullanıyorum memnunum.
Yakın zamanda indirime filan girermi beklemelimiyim sizce ? Birse fazeon un bazi modelleri varmis bu fiyatlara onlar nasil sizce.

Direkt KTC H25T7.
İndirime girdiğinde de 3800 falan oluyor, çok beklemeye değmez bence. Aksine artma ihtimali de var. Şu an 3999, tam bütçenize uygun bir monitör. 24inç en ideal boyut diyebilirim. Ölü piksel sorunu tamamen şans, olursa gönderirsiniz yenisini yollarlar satıcı Hepsiburada, problem etmeyin.

Yakın zamanda indirime filan girer mi beklemeli miyim sizce? Birse Fazeon'un bazi modelleri varmis bu fiyatlara onlar nasıl sizce.

Ben 3.800'e aldım indirim gelir mi bilmiyorum ama bu fiyatı da iyi gibi. Fazeon'un 240Hz+pivot modelini düşündüm ama pek önerilmediğini, KTC'nin bir tık daha bilindiğini gördüm. Şans verilebilir.

Ben 3.800'e aldım indirim gelir mi bilmiyorum ama bu fiyatı da iyi gibi. Fazeon'un 240Hz+pivot modelini düşündüm ama pek önerilmediğini, KTC'nin bir tık daha bilindiğini gördüm. Şans verilebilir.
Doğrudur tek kafamdaki kurt ölü piksel çıkması şansıma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• LiXR

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı